God morgon mina glada!

OO ja e så trött! Sitter faktiskt på jobb just nu, väldigt lugn och fridfull lördag morgon, detta är inte ens min helg och jobba, men jag är ju snäll och ställer upp för min kollega Julia!

Idag börjar flyttbilen köra mit vårt nya hem som vi är så glada för! Killarna har målat den och mamma o svärmor o svägerska har stor städat den, så det är bara att köra in alla hundratals säckar o kartonger, som jag längtar till att få packa upp! Ni ska få se bilder sen, men min kamera ligger någonstans i flyttkartongerna!
Men jag och Alban överlevde, han jobbar i ett annat tempo än vad jag gör, så det gör mig väldigt irriterad men vi överlevde! Lovar, flyttar vi igen inom 2 år, kommer han få släpp på mig, nu låter det som det är min idé och flytta, detta var ett gemensamt beslut, men flytten kom just när jag inte kan göra så mycket är fortfarande väldigt svag sen sjukskrivningen och får inte lova att belastas så mycket:):)

Mitt nästa projekt att inhandla nu är en diskmaskin och en 32 tums plasma Tv till vårt sovrum! Hmm bestämt mig att jag gärna vill ha pengar till julklapp så jag kan samla ihop lite, kanske det kan bli till den ena iallfall:) Eller vad tror ni?

Men nu ska jag återgå till jobbet, så får ja se om ja hinner visa vårt hem senare idag, måste se till att komma igång med internet också:) nästa projekt!

Jimmy Choo är i utlämningstället,men...

men fattar inte hur mycket regn det egentligen måste regna, skapar massa problem samt kan ju inte hämta ut mina Jimmy Choo skor:). Jag kom knappt hem ju av blåset o regnet! O nu sitter ja o tittar ut och ser att lyktan ute på gatan verkligen skakar ordentligt, väntar nästan på att den den ska blåsa ner!

Min duktiga o trötta man är och fixar lägenheten me målarna, och jag håller verkligen tummarna på att dem blir klara snart. 1, ja har knappt sett Alban denna vecka, 2, dröjer nog inte länge till, tills han kommer säga orkar inte mer, 3 o det kan bara leda till tråkiga tjafs! Jag önskar ja kunde hjälpa till men men. Men nu på lördag flyttar vi iallfall, så d ska bli så skönt att komma i ordning och verkligen fixa till den. Vi har sagt o lovat alla, nu ska vi inte flytta på länge! :):)

Min bror har ja inte sett på ett tag, saknar den lilla rackaren!

Imorgon blir det förmodligen en åktur till K-raute o Bauhaus ( tror d stavas så) o kolla på inredningen till vår badrum:) ska bli så härligt...men usch va mycket pengar som går åt! Men men we only live once:)

Näää nu får ja vila lite, packat o fixat o nu skrivit lite:)

see ya!

Här e min prinsessa, ser ni så stor o fin hon blivit:)



Visst liknar hon sin söta moster????


i so got my Jimmy Choo

Jag e så överlycklig, gift och kär! Kan det bli bättre?

Igår kom ju lanseringen av Jimmy Choo, och så klart befann jag mig på jobb, men ni vet att Ille löser detta ändå, kom in iaf på hemsidan fast det visade fullt men efter massa klickningar så kom jag i och lyckades fulla min varukorg ordentligen kan jag tala om för er!

Jag fick tag på massa smask saker...

Ser ni så snyggt det är eller? Jag e överlycklig, men Alban blev chockad, men men detta ska väl ja klara av och utnyttja:)

Så dagen igår var ju lycklig, och det blev bättre på kvällen med lite tjejfirande hos söta Anja, och det var helt underbart att se alla dessa vackra tjejerna och massa gamla minne utbytes;) så underbart o härligt att snacka om minne som kom på när vi endast var 16-17 år gamla, och jämför vilka liv vi har idag och vilka människor vi är idag! Fast vi är några som är gifta,stadigt förhållande, ny förhållande och singlar, men ändå så har vi massa skoj och underbara tider av varandra, och vi finns ändå där för varandra även om vi inte snackat på ett tag med varandra! SÅNA UNDERBARA SNYGGA DIVOR JAG HAR OCH KÄNNER!

iDAG sen är det hem och börja packa, så massa hjälp väntar på mig hemma sen efter jobb:)

Hej då min älskade Jimmy Choo fans:)


Jag vet att det var länge sen....

Det var hur länge sen jag var här inne, jag vet!

Men j''vla influensan tog ihjäl mig för ca 2 veckor...så jag fick ligga nerbäddad i ca 1,5 vecka, sjukskriven i ca 9 dagar, hemska hemska dagar!
Det var tufft, kräktes stup i kvarten vad jag än åt! Vilket skit helvete!

O idag så tog vi den debatterade svin sprutan, jag vet inte nu om jag gjorde rätt. Shqipe en vänina tyckte jag skulle ha väntat eftersom jag var så dålig nu, kanske borde ha väntat tills jag är fullt frisk, får kanske ringa min läkare imor.

Annars så flyter kanske egentligen inte allt som vanligt, vi har ju köpt lägenhet nu i dagarna som vi ska flytta in i väldigt snart, så målarna är kontaktade så på fredag börjar dem styla vår lägenhet. Skumma är att jag och Alban köpte vår bil förra året i november, och nu detta året samma månad köper vi en lägenhet. November måste vara vår framgångsrika månad:):):) Vi får se vad nästa år bjuder på oss.....
Men dags och börja packa ihop och lämna sin fina lägenhet, och börja ett nytt projekt som vi ser frameot som in i:) det är ju faktiskt stort:)

Men nu ska ja nanna, saknat er, Hoppas ni tänker på mig...



RSS 2.0