Seriöst...

Jobbat o varit igång hela veckan, legat framför soffan nu ikväll o gissa vad som händer då.... Värsta förkylningen slår i! Va fan e detta..... Jag ska vara ledig i 2 dagar, har ju inte tid med detta? Men är det inte typiskt....oooooooo arg arg blir jag!

Denna helgen är det overall jakt... Kollade på Väla lite så ska spana lite imor men sen måste vi ta en bara! Fråga är ska man köpa vinteroverall redan... Som till den tuffa vintern eller vad gör jag? Hur gör alla mammor där ute? Tips!


Saknar min vämner

Sen jag börjat jobba så har jag verkligen inte hunnit träffa mina vänner! Speciellt mina mamma väninnor, vi som ändå sågs nästa varje dag till att inte setts på minst 2-3 veckor! HELT SJUKT! Det känns som jag hade behövt 5 extra timmar på dygnet för att hinna med allt o alla!

Just nu är jag dödstrött, arlind hade nån konstig sak inatt där han inte kunde få nån ro någonstans.... Tror ja sov sammanlagt 3-4 timmar :( hoppas inatt blir d lättre!

Helgen är vi lediga, underbart:) hoppas på fint väder så man kan vara ute o njuta! Måste dock hitta overall till Arlind för d känns som d börjar bli kallt i bara regnkläder! Så shopping i helgen here we go!

Nu slocknar jag...zzz


Mitt hjärta

Min stora kille blev 15 underbara månader igår!


vadå länge sen.....

Jag vet att det var evigheter sen, men jag känner att mitt dygn inte räcker till! Jobb, dagis, hemma o samtidigt hinna vara sociala med alla, så jag känner att jag ännu inte fått balans på alla dessa bollarna!

Jobbet går jätte bra, mycket nytt som har hänt under tiden jag varit borta men man lär sig väl sakta och försitigt!

Arlind älskar förskolan nu, på morgonen när vi går upp och ätit gröten så går han och tar skorna och vill gå ut. Igår sprang han in på förskolan! Vilken underbar känsla för mig....

Alban har ju börjat plugga nu, han verkar verkligen ta det på allvar! Och jag hoppas för vår skull att dessa två åren snabbt och smärtfria;)

Nu när man kommer hem vill man ju bara mysa me Arlind, man har inte tid att tänka på massa annat, städa och massa tråkigheter vill jag verkligen inte göra när jag kommer hem och har kanske allt från 1 timme till 3 timmar med min son kvar på den dygnet. Tiden gick bara för fort!


Jag är mamma

Du undrar om jag jobbar???... JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, kock, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, chaufför, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv...Jag är en stolt mamma!
Detta förklarar väl tillräckligt att man har fullt upp om dagarna....Men jag lyser upp såfort jag ser min lille kille framför. Jag fick hämta honom i måndags, och jag såg verkligen hur han släppte frökens hand och började springa mot mig. Min lille plutt:) och imor får jag med hämta honom, det kommer bli underbart!

söndags mys

Nu när man börjat jobba så får man ta vara på helgen med lilkotten. Han är jätte mammig och släpper mig inte ur sikte. Han har förstått att han blir lämnad, och nu ska han bara förstå att han blir hämtad också.
Det känns konstigt att inte vara med honom på dagarna, det känns skumt att någonannan har honom just nu och tar hand om honom. Jag längtar efter honom oehört mycket. Såfort jag slutar så springer jag nästan till jobbet, och jag ljuger inte när jag säger att jag kör 1150-160 på mototvägen bara för att hinna tillbringa 1 timme med honom innan han ska lägga sig. Nu får man dåligt samvete på helgerna när man skäller på honom, man tänker denna lilla tid vi har så ska jag skälla på honom. Men livet är inte enkelt.....
Sitter och funderar på att vi ska köpa tvättmaskin, för gud vad mycket tvätt det blir. Såg att Elgiganten hade en för ca 2000 kr, helt okej för jag tänker bara tvätta hans kläder;)
Arlind ligger och sover nu, så sitter jag här och väntar på att han ska vakna så vi kan gå ut och leka. Solen har titta ut idag:)

RSS 2.0