Sköna helg...

I lördags fick jag för mig att jag behövde ha några timmar för mig själv, och Alban jobbade så jag passade på och frågade om svärföräldrarna kunde passa fisen i några timmar så jag kunde samla lite krafter själv. Jag gick på Ikea och småhandlade och bara njöt riktigt! Det var riktigt skönt! Tycker det är viktigt att kunna säga ifrån när man inte orkar, man är inte en dålig mamma om man inte orkar vara på topp 24/7. Tvärtom tycker jag det är nyttigt att kunna säga, jag orkar inte idag, jag behöver några timmar för mig själv! Jag behöver det ifall, jag vet inte hur ni andra göra! Jag får några timmar för mig själv när jag själv begär det....Jag skäms inte för att säga så!
Vi har haft en mysig helg med mys med våra familjer och vänner!
Denna månad är det en ekonomi månad för mig, måste spara det sista innan semestren så jag kan inte slösa onödigt mer! Jag måste tänka på mina utgifter! Måste dock sätta mig och skriva en lista på saker jag behöver handla in som jag behöver till resan!
Arlind är i en nyfikenhets stadie, där han pekar och oooooo:ar med munnen. Det är så underbart att se hur han upptäcker nya saker varje dag. Leksaker är inte lika rolig som mammas vaser(som han tog sönder igår), hemmabiosystemet o.s.v. Han växer verkligen så det knakar....framför mina ögon!
Nu ligger fisen och sover, sen är det middag dags och se beger vi oss ut till babycafet en stund och på lekplatsen! Har blivit väldigt sugen på hus, men vi får se vad som händer till hösten....planerna finns!

Brosans bal

Jag har aldrig känt så starkt innan att min lillebror har vuxit som jag kände igår på hans bal. Jag blev helt paff , överraskad och stolt när jag såg honom igår. Min lille bror ska ta studenten, han är stor nu. Jag är sååå glad och stolt över att han gått klart Provicitas med toppen toppen betyg. Om jag inte har fel så har han alla MVG, och ett Vg bara, ALLA MVG! Jag är såå stolt stolt!
Är han inte stilig?
Ojjj vad vi ska fira hans student!! Oj oj oj....Fest hela natten lång, och underbar god mat ska det bjudas på!
Men fortfarande ingen ide på vad jag ska köpa???

11 mån

Min lilla hjärta blir 11 mån gammal idag! Sista gången man säger månader, nu efter när någon frågar så ska man svara i år! Men vilken fantastiska månader vi har haft och vi har 3 st kvar nu innan jag återgår till jobbet! :( Just nu sitter ja o njuter på Rådhustorget, Arlind sover middag och idag är det brosans bal som vi ska titta på! Shit va d ska blåsa bara:( får väl vara nöjd med att solen skiner! Ska läsa tidningen o fortsätta me mitt! Förresten jag vann den Goodiebagen jag tävlade om!!! Jätte skojigt!!! Tack tack

Heeej

Imor är det 1 månad kvar till min lilla fis blir 1 år gammal! Denna fantastiska tid bara sprang iväg framför ögonen på mig! Så ni fattar nog att vi njuter till max nu innan jag ska in och jobba ...:( Inbjudningskorten är utskickade till familj och vänner, och jag hoppas alla kan komma!Såhär som vi kommer fira honom på hans 1 års dag kommer vi nog inte fira varje år! Så jag hoppas alla våra nära och kära kan komma och göra hans 1års dag speciell!
Amningen är snart avslutad, nu gör det såååååå jävla ont på morgnen när han äter så det dröjer nog bara nån dag till sen måste jag upp och fixa vällling:( Men ojjjj vad jag tycker att det är jobbigt! Men jag försöker vara stark för hans skull, jag måste jag måste annars märker jag att han blir förvirrad!
Imor är det bal för lillebror och jag hoppas på fint vänner så vi kan vara ute och titta på honom! Och sen dra han till Kroatien och njuter....Vad köper man i studentpresent? Hjälp mig!

:)

Jag sitter och funderar på var jag lagt min finaste Tiger jeans som jag helt plötsligt kom att tänka på... Har någon lånat dem kanske under tiden jag varit gravid? Jag minns inte... Fan va retligt! Får nog sortera lite känns det som, har massa kläder som jag inte använder mer... Förresten ni vet om att jag är medlem i Buzzador, om denna gång fick jag vara med en kampanj om Jogolino, nya smaken med persika! Helt underbart måste jag säga och Arlind är helt galen i den! Passar både till frukost med en smörgås eller som mellanmål! Tror dem kostar ca 23 i matbutikerna för 4 st! Helt Nice prize!!! Arlind går ingår o går, han tycker det är så roligt! Men han kan fortfarande inte alltid dra sig upp och ställa sig upp själv men han kryper alltid till ett ställe där han kan dra upp sig o gå! Så nu kommer han gåendes från vardagsrummet till köket! Lill mannen min! Han är helt facinerad av bollar:) kanske blivande Zlatan:) På torsdag är det endast 1 månad kvar tills han blir 1 år gammal! Vi planerar en liten kalas med familj o vänner, så jag hoppas allt går bra och att det blir lyckad! Inbjudningskorten är skickade..

Mammighet 100%

Oj oj oj vilken seperationsfas vi e inne i! Arlind släpper mig inte ur sikte en enda sekund! Jag som trodde han va mammig innan, men det är inget jämför med nu dessa dagarna. Visste är d mysigt, men d e också jobbigt faktiskt! Nu tror jag fler tänder är pågång så mammigheten har fyrdubblats!!! Nu e ja Påväg till mamma. Skriver mer sen...

Babycafe!!

Heeejjj alla!! Idag har vi hittat till en ny babycafe o Arlind blev helt till sig! På morgonen när Dalida o Ines kom vit så blev han sååå glad att han näst slängde sig på henne, tror han tänkte Oooo va skönt nu ska vi busa!! Men dennA nya babycafe var jätte stor Så dem hade massor att leka med! Förresten ja bloggar från mobilen så allt blir nog inte rättStavat osv... På fre ska vi rensa hemma, ta bort vaggan som Arlind använde mycket i början från Kosovo, dags att ta bort den o spara kanske till nästa barn! Packa ner min första vagn, den är i fin skick så den kan vi oxå använda till nästa!!! Ja har massor att ta upp till vinden!!!men skönt ska d bli!! Vet någon var solen tog vägen? Trodde jag inte skulle behöva använda mössa på honom med, men det var tydligen en önsketänkande! Måste sova, upp o tvätta tidigt imor så man kan hitta me bus imor me! Natti natt

Dags?

Dags för mig att kanske sluta amma nu! Jag har velat amma igenom sommaren efter vi kommer vara borta en hel månad o ifall han inte äter ordentligt eller så tänkte ja att ja alltid har mat på mig! Men nu funderar ja på att det är klart att allt kommer gå bra, och dessutom är det inte så att amningen räcker sååååå mycket så att det håller honom mätt!! SEn kan det vara dags nu för han blir större o mer medveten så lika bra tror ja! I nästa vecka så sover han med sin far i några nätter så får ja sova i hans rum! Hoppas det går bra! Jag tror att iochmed att vi slutar amma så kommer han sluta att få upp ibland på natten och vill ha lite tutte, jag kan förstå honom! Kan man få mat på natten varför inte ta det då...hade ja med gjort!!! Så nu e d dags! I lörsdags så hade syrran kalas för vår lilla prinsessa! Hon blev såååå glad och till sig med alla presenter som hon fick att hon visste inte vad eller vilken hon skulle leka med först! Hon var väldigt glad verkligen!! Nu sitter jag o njuter av Bb, en avkopplings timme för mig!

TÄVLAR....

Jag är med och tävlar...
www.anouk.blogg.se
TÄVLA NI ME!!

ALBA 2År

Sitter och njuter av en kopp kaffe och letar efter inbjudningskort till min lilla loppan:) Festlokalen är bokad, så nu ska bara inbjudningar ut till släkt och vänner! Hade planer att ta mig tills stan, men så började ösregnet precis, och nu medan jag skriver så tittade solen fram iaf! Va fan.....får vänta till han vaknar nu då!
Måste bara säga tacka till alla er som skriver att ni gillar min blogg, jätte roligt att läsa! Jag ska försöka bli duktigare jag lovar, men som jag skrev innan så har jag händerna fullt hela dagen! Under tiden han sover så vill jag passa på med min små sysslor osv! Men jag ska bli bättre!

grattis min prinsessa:)

Alba, 3 kg och 800 gram, 51 cm, föddes den 13 maj kl 05.05
(Alba, nån vecka gammal bara)
Arlind har börjat visa mer och mer intresse för vår mat vilket jag tycker är jätte roligt! Detta innebär att man kan sluta med dessa tråkiga barnmaten och ge han maten som vi äter. Middagen som vi äter försöker jag faktsika laga så han också kan äta den, eftersom han vill inte ha matbruk när han ser oss äta annat så lika bra att lära han ju:)
Börjat funderar mer och mer på alla saker som man måste ha med sig till semstren. Måste sätta mig en dag och skriva mer massor så jag inte glömmer något! inte långt borta nu.....men oj vad vi ska NJUTA!!!
Nu kom posten, ska kolla vad man nu fick för skit saker! Puss o haj!

Går gåårrrrr

Jappp han går! Sen igår eller förrgår så släpper han och går iväg! Så nu är det full rulle verkligen....Nu jagar jag honom hela tiden och måste se så han inte tappar balasen och slår sig fel eller nåt...Men jag kan inte fatta att min lilla son GÅR!!! Han känns fortfarande såååååååååå liten, min lilla bebis!
Dessa dagar har vi verkligen bara busat och myst! Vi har njutit med Dalida, Ines, Sara och Esma! Vi försöker verkligen passa på och ta till vara våra dagar nu innan vi alla ska börja jobba! Så det planeras utflykter o.s.v.
Imor fyller vår lilla sessa 2 ÅR:) vart tog tiden vägen?

7 maj:)

Det var den dagen min lille son tog sin första promenad mellan sin mamma och sin morfar:) Vilken underbar känsla, kändes som han blev flera år äldre och ingen bebis längre :( Han var så glad, nästa som han hade kläckt koden till det stora bankvalvet och han skulle bara gå fram och tillbaka mellan oss:)
Men vilken härlig helg, detta kommer vi nog aldrig glömma:)
Lördagen tillbrigandes med min mamma, det var länge sen vi var själva och kunde snacka masssssssaaa skit och saker! Samt vi hade en mysig eftermiddag sedan på hembygdsparken med syrran och hennes lilla sessa! brosan hängde med och gungade barnen:) Summeringen, en toppen helg:)
Sitter just nu och kolla på inbjudningskort till Arlinds kalas, måste beställa dem denna vecka för nu börjar det närma sig!
Förresten nu har vi bestämt oss att vi åker på semester den 13 juli-15 aug:) snacka om hur underbart vi kommer att ha det:)Vi ska bara njuta me vår fina son:)
Snart dags för simning:) kram

Helg....

Japp fredag och solen skiner! Underbart väder verkligen! idag har vi vaknat väldigt tidigt, Arlind har aldrig vaknat så tidigt på alla sina 10 månader, kl 7.30 så var min troll klarvaken och redo för att busa! Så upp gick vi och gjorde hemmasysslorna ihop..lagom till Våra bästa år så var det dags för powernap för lillen så kunde mamma njuta av en kopp kaffe och Salem ifred:)
Vi har sedan myst ute idag i fina vädret! O nu väntar vi på att han ska vänta så vi snabbt kan köra till Båstad hos vackra Dafina och hennes familj och mysa lite där borta! Hennes lilla sessa blev 2år i ons:)
Vakna vakna vakna vakna....varför är det alltdi så att när man har bråttom iväg så ska han såklart sova längre än vad han brukar göra..???
ha en mysug helg alla, jag sticker till mammsen imor och njuter där borta:)

Buzzador.....

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.
Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är pillow):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=pillow>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=pillow</a>
Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com?refstr=pillow&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=pillow&lang=SE</a>
Hälsningar,
pillow
Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
GÅ MED
http://www.buzzador.com?refstr=pillow
Skit skoj är det.....

hmmmm....

Jag sitter och funderar över om det är dags att flytta lillen till sitt eget rum faktiskt! Jag har gått dessa senaste dagar tänkt mycket på det, han har börjat nu senaste nätterna vakna av att han vill ligga nära mig och klämma mitt bröst. Tänk er, det är inte skönt någonstans. Jag har försökt vända bort han, men då blir han ännu mer ledsen och slänger sig i princip på mig. Kan det vara så att han känner av lukten av bröstmjölken och att det är det som stör hans nattsömn. Anledningen till att jag känner att det är dags för honom i sitt rum  för att jag tror han får en annan sorts ro där, utan oss som kanske stör han när vi går och lägger oss os.v. Jag vet inte....someone?
usch, vart tog den fina sommarvädret vi hade förra veckan vägen? Sitter hemma idag och känner mig helt utslagen och deprimerad av att solen inte är framme! Får väl ge mi ut på en promenad till bibliotektet och ska låna lite böcker faktiskt, har fått ett sug av att läsa!!
På lördag åker jag och lillen till äholm och har en hel dag med familjen. Om det är fint så kanske det blir premiär för Hembygdparken med lill kuisnen:)

Lille brother....

Min söta lilla och genomgoda bror tar student om ca 1 månad:) STUDENTEN, det var inte länge sen jag hade han klängdes efter mig när jag skulle ut med mina vänner på lekplatsen och jag hade alltid med honom. Jag minns även att vid en tidpunkt att jag och min syster hade honom varanna vecka så vi inte alltid hade honom efter oss, var tog denna tid vägen? och tiden där efter???
Nu är det big plans till Sthlm, min lille bror! Hur ska vi klara oss utan dig? Men du kan nog lita på att vi kommer och hälsar på en hel del...vi har en diesel bil d vet du va;) Han var på en drop in lunch idag, och det va väldigt trevligt! Hoppas vi hinner göra det ett antal gånger till innan du drar eller......Varje håltimma du har, står min dörr öppen för dig!!!
Arlind är så mysig nu, han kommer och kramar och "pussar" när han vill ha lite mamma kärlek! Alban och jag lämnade han hos svärföräldrarna i söndags, och det märktes tydligt att han vet att vi är borta! Svärmor ringde oss och undrade hur det går för oss, för han var lite ledsen och kinkig! Det har hänt en gång innan när jag lämande han där, och då fick jag komma tillbaka efter 1 timme för han ville inte vara där! Märker han verkligen av att vi är borta nu? Innan har det gått jätte bra ju.....Tydlig seperationsångest eller???
Ska njuta vidare...kram o sov gott!

Underbart...

Att få ha mannen hemma i över 10 dagar har varit himmelriket. Gå upp tillsammans och mysa alla 3 i sängen och bara njuta har varit härligt. Jag har inte behövt göra allt själv, för det känns avslappnade när han är hemma. Även om jag springer och göra de flesta sysslorna så är det skönt att veta att han har kolla och underhåller Arlind och jag kan fortsätta med mitt! Men lite nackdelar finns det med, jag och Arlind är ju annars ensamma hemma på dagarna när mannen befinner sig på jobb och för att grejer och ting ska bli gjorda så kan jag inte alltid göra PRECIS vad Arlind vill, ibland får han sitta och gnälla och klänga på mitt ben osv för jag hinner och kan inte plocka upp han direkt när han önskar. Nu pappsen varit hemma dessa dagarna så har han för minsta lilla oljud plockat upp honom och gjort han nöjd för minsta lilla sak och jag kände igår morgon när A ej var hemma så nästa att börjat bli bortskämna med vissa saker som A gjort för honom. Så för- och nackdelar finns det med allt:)
Imor står det babysim på schemat...underbart att få simma lite samt att komma in i träningen igen. Vi har båda slappat hela veckan eftersom han har haft semster! usch.....
njut!!

RSS 2.0