lite back on track

Jag får använda min gamla slitna data tills jag fixar min andra!! Går lite trögt att skriva och den är jävligt seg, men känner att jag orkar inte blogga från iphone ikväll, ska se om jag kan ladda upp lite bilder från kalaset me!
angående kalast så gick allt JÄTTE BRA, alla vi bjöd kom och maten blev god och räckte lagom och alla fina presenter som vi fick är vi sååååå glada för! Men alla hade trevligt, Arlind var på toppen humör och alla verkade mingla runt med alla. Tack alla som var med och gjorde Arlinds dag fantastisk. Vi kommer aldrig att glömma det!!!
Välkomstdrink
födelsedags prinsen
Tårtbordet
Arlinds egna tårta, (dock var han proppmätt så tårtan var inte så populär just då)
en av många fina presenterna Arlind fick


VI




Men toppen dag var det verkligen! tacksam för videokamerar och fotokamera dessa stunder när man vill minns något fint för alltid! Så tacksam för min familj som jag har, hoppas på fler knattar:)

Älskar dig Alban och Arlind, ni är mitt ALLT




Datan DÖD

Min data är död, får bara fram en svart skärm! Jag kan varken lägga upp bilder från våran kalas eller något...ooo va arg jag blir! Ska se om jag kan göra något ikväll, annars får jag berätta hur kalaset gick så får ni föreställa er hur det såg ut och hur det gick! Puss så länge!

Grattis sötaste Molly

Kalset börjar kl 15, Arlind sover och vi ska fira Molly idag:)

busy busy

Mycket i huvudet just nu....känner mig lite stressad att ca 40-50 pers kommer på lör och så vill man vara en sån bra värdinna som man bara kan. Att fixa fester och mingel har jag altid tyckt var roligt, men nu när man har barn på detta, så fort man tänker på något så måste man byta blöja mitt i o.s.v. Men jag hoppas alla får det trevligt och att Arlind får en toppen dag!
Sitter just nu och skrivit klart allt vi behöver handla, ska iväg nu ikväll och fixa det:) Sen imor fyller mamma år så vi ska iväg dit och fira henne, lördag ska lilla Molly firas med:)
Men nej, jag är inte stressad;)
så fort tiden gick....

exakt

idag, tisdag för exakt 1 år sen så började mina värk. Jag hade varit med syster min och sessan på stadsparken och lekt hela dag och när vi kom hem så började jag känna lite. Vart tog denna tid vägen?
Idag har vi fart hit och dit, vaccinerna inför resan togs idag mot mässling och hepati A sprutan. Vi vägde oss, och lillen väer 11,5 kg och 80 cm lång. Men ojjj vad ledsen han blev för dem skulle sticka samtidigt så han blev nog rädd och han hade ryggen vänd mot mig vilket förvärrade hela saken.
Samt vi åkte till Väla, och skrev under min kontrakt för jobbet. Vilken underlättande känsla det var, 22 aug börjar jag jobba!!Ber så mycket till Gud att det löser sig med förskolan, verkligen! Va fan ska jag annars göra???
Passet är också beställt idag, ni ser vi har hunnit med massor:) Men jag är sååå trött just nu men jag måste göra mina övningar innan jag lägger mig! Bara 4 dagar kvar av dieten, och ytterligare 2kg ner har vi lyckats denna gång. Jag är super nöjd:)
Kolla in mina tradera auktioner, glöm inte!!

Kalas

Nästa söndag har vi kalas för vår lilla buse, familj och vänner är bjudna från kl 16:)
Idag har vi börjat småhandla lite saker, så man inte sparar allt för dagen innan, så nu är det saker som måste handlas dagen innan kvar och tårta och smörgåstårtorna som kan beställs annars är vi helt klara. Jag ska imor leta efter organge ballonger, hmm undra om det kan vara lätt att hitta? Fått lite tips här och där så det är bara att ge sig ut i regnet imor, ska även till polishuset med lillen så vi får beställt hans pass innan vi åker iväg.
Alla har frågat oss vad han önskar sig, men jag tycker att det är jätte svårt att säga vad vi/han behöver. Jag tycker och känner att vi båda har varit jätte duktiga med att införskaffa sånt som han behöver osv, självklart finns det ibland saker som man känner att budgeten inte räcker till men det är också såna saker som vi kan leva utan, så jag säger till alla mina vänner att jag tror de fixar det galant.
Vi själva har köpt hans present igår, något som han kommer att uppskatta till bilresan. DVD spelare i bilen, idag så provade vi den och han satt faktiskt och tittade och var helt chockad över vad det var...så jag tror han blev glad! Han får ju så mycket hela tiden känns det som så man vet själv inte vad man ska köpa!
nu ska jag lägga mig!
(Måste bara säga en sak, ledsen att mina inlägg kommer alltid i ett och samma stycke, men tror det är nån inställning som jag inte fattar mig på som gör att hela testen kommer i en kompott. Hoppas det är okej)

Lite bilder

Nu är min data fixad så jag ska visa lite bilder från brosans student och lite annat gott!!! Idag har jag haft en toppen dag med min son. En tur ut till Väla bara jag och han var så mysig. Käkade lunch, han fick springa av sig och sen när han va klar så satt han så snällt i vagnen:) Jag var så glad, för annars är han ju inte glad för att sitta i vagnen länge nu när han vet att han kan gå på egen hand, men idag var det som om han visste att vi hade lite saker att inhandla till kalaset! Toppen dag! Nu sitter jag och njuter av ett glass cider mitt i min diet veckan, men jag har egen tid kväll. Mannen är ute, Arlind sover sött så jag kände att jag kunde unna mig ikväll:) Jag har även lagt ut lite saker på Tradera, jeans och stuff som jag vet att jag inte kommer att komma i mer oavsett vilka dieter jag än håller. Jag kan inte ens minnas när jag hade strl 25, men tydligen hade jag:) Checka in, du kanske gillar nåt!!
http://www.tradera.com/MISS-SIXTY-klanning-auktion_301742_135085430
http://www.tradera.com/FORNARINA-auktion_340329_135085692
http://www.tradera.com/FORNARINA-auktion_340329_135085835
http://www.tradera.com/FORNARINA-auktion_340329_135086019
http://www.tradera.com/D-G-kjol-auktion_340348_135086148
http://www.tradera.com/Bugaboo-insektsnat-myggnat--auktion_2805_135086454

STUDENTEN

Teddykompaniet i Båstad AB

Teddykompaniet i Båstad AB har sin OUTLET som startar klockan 10 på måndag så passa på och fynda massa fina saker. Vi åker dit och ska kolla lite gosiga mjukisdjur och kanske nån fin napphållare. Glöm inte alla ni fina mammor!!

Hembygdsparken

Ja,dagen tillbringades där! Mycket trevligt och Arlind har så skoj. Han gick och gick tills han blev trött, sen vill han komma till mig och mysa o sova lite innan nästa bus tid började. Vi åkte buss hem, och där märkte jag av att bilresan ner till Kosovo kommer vara lång och dryg och rastlös för honom,så jag börjar tro mer och mer nu att vi måste köra på natten om vi ska komma någonstans. Kalaset närmar sig nu också, ska ut i helgen och handla så man inte handlar i sista minuten. Vet nästa nu vad jag ska ha för mat och allt. Jag hoppas bara alla har det trevligt, det är det viktigaste kan jag känna. Arlind ska ta spruta på tisdag, och då har vi även våran 1års kontroll. Hoppas hoppas ingen feber och grejer, han kommer även få 18 månaders sprutan nu mot mässling, och tror att biverkningen av den sprutan kommer 1 vecka efter så jag hoppas verkligen det inte komma på söndagen då han fyller 1 år och alla gäster är där och så är han ledsen och gnälllig. Håller tummarna..... Jag har börjat på min diet igen, jag är på dag 5 imor. Denna gången har det varit tufft. Fint väder, man är så sugen efter islatte och glass. Jag har fuskat 1 gång faktiskt igår hos mamma,pappa bjöd oss på glass och jag kunde inte motstå. Jag gör inte denna diet för att gå ner massa kilon utan för att rensa kroppen lite inför sommarens mat som vi kommer ät hela tiden!!! 9 dagar kvar av dieten bara, det går fort!!!

puss

Åker till mamma idag och myser lite!!! Arlind sover, ja äter min rosta macka som står i min diet plan vecka!!Ja livet är grejt!!! Alla frågar vad Arlind önskar sig, vad ska vi önska oss?

Tjohej

Hej på er alla!!! Min data har lagt av så jag kan inte blogga, och via mobilen har jag aldrig haft den tiden över! Men nu sitter Arlind och leker så fint, så jag kände att nu får jag passa på! Alis student gick jätte bra, mamma och pappa har lagt massa tid och kärlek på att han ska ha en underbar dag! Solen var framme hela dagen, det var så skönt! Fastern o kusinen från Norrköping var här, farbrorn från London var här och morbror min! Så vi hade en underbar dag samt kväll! Han fick massa fina presenter! Från oss fick han en jätte fin klocka från Gant! Hoppas han verkligen gillar den!! Dagen var perfekt ända fram tills på kvällen då Arlind får värsta höga febern och var jätte ledsen så jag fick lägga honom! Tack och lov så gick febern ner och han sov jätte gott den natten trots allt! Lördagen att bara mysa med familjen var underbar, men oj vad trött jag var sen när vi kom hem! Jag la mig tror jag kl 21, ja var helt slut! Nästa söndag fyller min lilla pojke 1 år! Kan inte fatta det.... Sitter och skriver ihop matlistan och ska till stan och kolla runt lite priser på vissa saker... Skattepengarna har kommit och vi har sagt att en stor del av dem ska användas till hans kalas! Jag hoppas fler och fler svara om de kommer! Jag vill köpa ngot fint till honom som han kan ha som minne resten av sitt liv, kan ni hjälpa mig vad det kan vara tex. Alban har köpt en dur wiskey som han ska spara tills Arlind blir 18 år gammal! Häftigt va.... Nu klänger han här...puss och hej!

Alis student

Ska snart bege mig till mamma och hjälpa henne förbereda det sista för Alis stundent imor. Presenten är klar, tack och lov, just hope that he likes it!
Min farbror från London är här på besök, ska bli trevligt att umgåss med han! Sist jag såg han var när jag och mamma var där, och jag hade lite kräkningar men jag trodde det var nån maginfluensa, men ojjj vad fel jag hade! visade sig att min lilla huligan fanns i magen, och det var därför jag mådde skit!!!
Alban ska ha Arlind, så jag kan hjälpa mamma i lugn och ro annars kommer Arlind vara bakom mig hela tiden! så de får ha en grabb dag, synd bara att vädret suger!!!
Puss och kram

mammas cooling :)


Badat

Ja, premiär av sommarbad idag!! Lite kallt men sååå värt det! Haft underbara dagar me mina fina killar! Solat, badat, ätit gott o njutit, finns det något bättre än så? Kalaset för söta Ines gick så fint, solen bara kom fram precis kl 16 som om den var beställt! God mat och underbar sällskap, och eftersom vi var ute på gården så var Arlind fri som en liten fågel! Han sprang runt där med tjejerna och verkligen njöt, sov gott sen kan jag tala om för er! Han var helt slut när vi kom hem! Snart är det dags för hans kalas:) Imor ska vi gå och fixa hans pass inför resan, så vi inte riskerar något! Och om 4 veckor dra vi iväg:) både jag och Alban börjar bli lite små nervösa inför bilresa med vår lilla huligan! Vi ska inhandla en bil dvd spelare denna veckan så vi kan vänja honom lite för var som kommer ske! Bilresan ner tar ca 30 timmar, så det gäller att sysselsätta honom till Max! Ska även ring imor o kolla hur det går för vår förskoleplats, se om vi får någon plats i höst eller ur vi ska lösa detta, annars måste Alban ansöka om pappaledighet i höst! Hade gärna velat vara hemma, men sagt att jag ska börja jobba! Kan vara skönt för killarna att vara tillsammans... Nu ska ja lägga mig, hoppas på en lugn natt! Dessa nätter när det varit så varmt så har Arlind vaknat vid 3 och varit lite ledsen och velat mysa! Hoppas regnet svalkade av så kanske han sover gott!

Ines 1 år

Idag fyller söta Inni år. Redan 1 år har passerat förbi. Men ojjjj vilken underbar tid vi har haft med henne! Hon är såå duktig ska ni se, ooo väldig smart!

Må du alltid har massa lycka och kärlek i ditt liv, söta Ines!
Solen är tillbaka, och  jag njuter verkligen till max. Arlind är så glad att vara ute, man ser när han tröttat på att vara hemma. Han går fram och tillbaka, och så blir han klängig. Han har massa spring i benen! Kalaset imor är utomhus, så jag lär få springa en hel del efter honom. Hoppas sandlådan lockar hahahahhaha.
Idag har vi myst i Äholm, såå härligt väder trots blåstet. Det gick iaf, och Arlind var så gosig! Hur ska man klara av att lämna ens barn till främmade männsikor? Usch, tårarna rinner redan....
Nu måste jag lägga mig! Huliganen vaknar redan kl 7 numera...va fan e detta? men jag ska inte klaga, fram tills han var 6-7 månader sov han till kl 9-10:) Tror faktskt det är min morgonamning som ser till att han vaknar så tidigt för att han blir hungrig snabbt, måste sluta med den sista amningen nu med:( Ni ska se att han är inte redo, han kommer lite då och då på dagen och sätter sig i mitt knä, lägger huvudet på bröset och verker myser. Hans lilla hand åer ner då o då, jag lider verkligen men jag måste sluta! Mest för hans skull:(
Natti natt

RSS 2.0