@---->----

Hej min fans:)

Lördag lördag....helt underbart! Vilken helg dock me massa besök o skoj! sen måndag drar ja iväg:)
Funderar på vad man ska packa me sig nu denna resa...räknade igår me pappsen att detta blir min fjärde resa...Schweiz, Kosova, Tunisien och nu London och förmodligen kan de bli nån resa kanske över nyårhelgen, beroede på hur ja jobbar! Pappa är liten ledsen nu tror ja, han vill så gärna att ja och Alban ska börja fundera på barn och familj, sitället så hör han mig planera min resor och min festhelger. Han tycker jag borde lugna ner mig lite nu och börja tänka på att han börjar bli gammal o.s.v. Han e så söt:) men allt kommer och allt har en tid:)

Va o såg i ons "Flickan som lekte me elden", och Nej jag har inte läst böckerna! Jag hinner ju inte!:) Men filmerna gillar jag verkligen och kan starkt rekommenderA! Jag blev förvånad att den va så bra, och längtar redan till nästa....i november tror jag d kommer!

Vet ni vem som annars också kommer, tror att alla har sett denna en gång i sitt liv, jag har nog sett den en tiotal gånger....Forsättningen på MIN feta grekiska brölopp:), nu kommer Min stora feta grekiska semster..såå längtar tills jag kan få tid och se den! Massa massa filmer kommer nu lagom till hösten, mysa i soffan o en stor skål godis...







Nää nu ska ja fixa min för helgens aktiviteter:)

Kiss my beautiful fan


Jag klarade d!

Igår fick jag min löneförhöjning som jag e så stolt över! jag har jobbat som fan med den och jag sååå förtjänar det! Och idag har jag klarat av att lugna ner Alba. Syrran lämnade henne en stund hos mig, och det såg ut som om hon var irriterad eller nåt, så hon grät och skrek samtidigt! Så jag byte på henne, utan att få panik och börja gråta själv, jag gav henne vatten och dricka samt fick henne och somna. Allt detta utan att fölla en enda tår:) i am proud of what i have become:)

Helgen närmar sig, det vill säga att London närmar sig! Ska bli skönt att komma iväg med mamma några dagar så jag hoppas lönen är bra denna månad!=)

Känner jag har blivit vuxen, ska fixa fonder nu oxå. förstår mig inte riktig på det men jag ska ha det har jag bestämt ...
skriver sen Alba har vaknat....
pusss


Perhajr Bajrami!

Jag vet att alla kanske inte förstår vad jag skrev nyss, men är det dags för firane för alla muslimer runt om världen. Massa goda bakelser speciellt baklava, men såklart hembakad! Vet ni inte vad det är så let me know...kom o smaka mammas hembakad baklava!

Denna dag ska man fira me familj o nära o kära, att gott och umgåss. Man firar ju att man fastan är klar, man äter det godaste mamma kan laga till en. Mammor håller på idag hela dagen och lagar massa olika specialiteter, barnen går och hälsar på släkingar och som barn fick man alltid en peng, så hade man massa släkningar så kunde man få en hel del pengar!
Detta är ju Albas första Bajram, så moster Ille har köpt ett par skit söt Converse dojer till henne samt så klart får hon en litenn slant insatt på hennes sparkonto!

Så idag blir det massa besöka hos släkt o vänner, o jag gick upp förresten kl 05,50 ida o jobbat till 15, så ni lär nog fatta att ja lär vara död senare va:)

Må allas önskningar gå i uppfyllese idag:)

Glad Eid:)  



....

Söndagar, söndagar...denna dag ska jag vila, o va så lat som man bara kan. Seriöst jag orkar inte göra något idag, tänkte bara ta d sååååå lugnt!


Nu har jag fått panik dessa senaste dagarna...min vikariat går ju ut den 31 dec och för första gången i mitt liv är jag rädd att jag kan bli arbetslös. Där är inga tider mer kanske till mig eftersom 2 st kommer tillbaka som var mammaledig o tjänstledig, så de måste ju få sina tider. Vad ska jag göra då? Faktiskt ingen aning för en gångs skull vad ja vill göra sen efter!

Solen skiner idag iaf, o jag hade så gärna velat umgås me Alba idag! Hon blir större o större, o alla de andra i familjen träffar henne så mycket oftare än jag. De andra lär hon känna mer, hon kommer ihåg dem, men när hon ser mig så tror jag inte hon känner igen mig så....Vill ju att hon ska veta vem jag är! Min finaste finaste prinsessa!

Dags för söndags frukost nu...enjoy your day!



KIss


JAG HAR BESTÄMT MIG....

jAG HAR BESTÄMT MIG NU ATT RESTEN AV DETTA KVARSTÅENDE ÅR ATT JA SKA FOKUSERA MIG PÅ ATT GE POSITIV ENERGI SAMT FÅ POISTIV ENEGRI.

Jag är så trött på folk som spelar ett spel som verkligen ingen tycker är roligt, det är så falskt och patetiskt. Vi lever ida i 2009 och man ska väl kunna va så ärlig mot folk att man kan säga vad man tycker och känner!

Jag har bott i olika ställen, vilket har medfört bara positiva saker. Jag har bra vänner lite ut spridda i detta fina land, och dessa vänner träffar jag inte varje dag, jag pratar knappt med dem i telefon lr nåt men jag vet att behöver jag dem så finns dem där för mig. JAg vet att de inte hade tvekat en sekund på att hjälpa mig. Vissa vänner och bekanta kan man känna finns där kanske för en, men inte när man verkligen behöver dem.

Så nu har jag tänkt klart att jag vill fokusera mig på min familj, min man och vår framtid ihop,min vänner(ni vet vilka ni är) min stora feta tjocka släkt! JAg ska börja reda nu i slutet av månaden och visa min kärlek för dessa människor, åker förmodligen till London till min farbror och är där me han 2-3 dagar själv. Det va länge sen jag såg han och vill gärna att han ska veta att vi finns där för han och förhoppningsvis han för oss.

och idag åker jag till äholm och är med min familj me, dem hinner jag inte se så mycket som jag önskar! Jag känner mig så slut, har massa känslor inombords som jag känner dra ner mig lite me. Men förhoppningsvis så kommer jag oxå att må bra!

Tjoho babes:)



Helgen är här för vissa, men ej för mig!

Jobbar jobbar jobbar! D e helt okej faktiskt denna helg, har ett härligt gäng ja jobbar med på min helg!
Ska inte göra så mycket hade jag tänkte mig, ta det lugnt bara och umgås me nära o kära!
Jag har ju lovat min pappa att ja ska sluta röka o dricka så mycket alkohol. Vilket jag tycker jag är jätte duktig på! Alban e lite dålig att berömma mig för rökningen men men jag e slotl över mig även om jag inte va en beroende rökare så hade jag ciggpaket me mig vissa dagar. Jag e duktig!

Vi har ju fått vår nya säng, som jag somnar i 1:a sekunden jag lägger mig i! Så efter jag slutat ska jag hem o sätta upp mina nya gardiner och fixa lite i sovrummet. Köpte en fin hyll till rummet med, rummet ska vara väldigt stil rent o enkelt, inget avancerat!

Vill ni skratta lite o käner för att se på komedi film, så rekomender ja 17 Again. Jätte roligt film där man slipper tänka så mycket utan bara njuta av varandras skratt! Samt Baksmällan! Kolla kolla kolla!

Hej då mina gudinnor o gudar!




Bachelorette säger ja bara,

Jag svär, jag brukar inte kolla på denna serie men nu de senaste gångerna så har jag fastnat för den, hon Deanna är så söt o verkar så jordnära. Sååå nyfiken över vem hur väljer ikväll, eller nästa vecka kanske....Va tvungen o googla lite så ja kanske reda har fått svar på fråga men....(jag håller inte på nån av killarna, men så spännade)

Nu har jag börjat läsa boken Män som hatar kvinnor, jag vet att jag kanske är lite sen på det men, som de säger det är aldrig för sent! Måste erkänna att jag redan har sett filmen vilket jag verkligen överraskande gillade den väldigt väldigt mycket....

okej, nu under tiden jag skriver detta så gör Deanna valet. Hmmmm jag är inte förvåand som en tjej jag lovar! Vi tjejer letar egentligen efter tryggheten, det fina och säkra i våra liv, och så fort vi har hittat den, så kan vi inte nöja oss med det, utan vi behöver spänningen, det lilla farliga och osäkra biten för att det ska fungera! När man har tryggheten söker man efter osäkerheten, när man har osäkerheten så vill man så desperat har tryggheten.
Varför är vi såna? Ett tydligt exempel ikväll och på hennes val......

god bless you all,
natti natt

RSS 2.0