Diskmasiken snart på plats....

Idag fick vi diskmaskien från mamma o pappa:) Blev lite rädd igår när pappa kom över och skulle kolla så man verkligen kan ha diskmaskin och precis när vi nästan gav upp på den drömmen på att den inte skulle uppfyllas så hittade min räddade ängel till pappa sista saken som avgjorde om vi kunde ha diskmaskin eller inte. Så nu håller mamma o pappa installerar den medan jag jobbar men drömmer mig iväg på mellandagsrean! Jag behöver verkligen shoppa lite saker nu känner ja, samt jag har ingen nyårsklänning som passar mig i dagarna normalt! Detta år firar vi även hem hos oss me albans familj och min familj:) underbart att fira nyår me Alba för första gången! Ojjjj ojj va moster ska skämma bort henne med massa presenter!
Alban vill så gärna att vi ska åka bort på nyår men det är lite svårt känner ja när man inte har så många lediga dagar så man kan njuta lite när man nu åker iväg:)

Dock planerar vi åka iväg och fira min 25 års dag antigen i Paris eller Rom, om vi hittar en bra resa inte allför dyr dock! Kanske familjen vill bidra så Alban slipper betala den helt själv! Vi får se...Jag hoppas hoppas!



I torsdags va vi på besök hos Daffe o henns familj, jätte fint o söt hus hade de köpt! Satt o pratade minne, och det är läskigt men ändå underbart hur snabbt och långt man kommit i livet! Vi skrattade o åt gott fram till 3 på natten, sen va  va ja tvungen att komma hem o sova i min underbara säng:)

Nää nu ska ja drömma mig vidare hur folk julshoppar:)

Snö snö snö

Nu börjar vi sakta och säkert bli klar med vår lägenhet och det börjar mer och mer känns som vår hem, och allt spännade som händer oss kommer att se i denna lägenhet:)
Utsikten från lägenheten är underbar,speciellt nu när snöen ligger så fint och det ser så mysigt ut! Okej jag är inte så förtjust av kylan men det ser så fint ut!
Igår kom mamma över snabbt förbi jobbet och vi tog en snabb kaffe och lussebulle! När jag ser min mamma så känner jag att hon är en sån fantastisk kvinna och den mest rättvisaset av alla, jag hoppas gud gör mig till hälften av vad hon är och då vet jag att jag gör ett perfekt jobb med min familj!

I lördags hade vi besök av söta Vlora och Milot, snart blir vi grannar och det ska bli underbart och springar över till varandra när man känner för det!Jag hatar att behöva "boka" tid med en nära vänner, det jag har hem det är vad jag kan bjuda på, jag vill inte behöva boka in vännerna och gå o fixa till...Ja längtar till vi kan springer över till varandra i myskläder o bara va:) ska bli underbart...hoppas bara Salle och Hava också flyttar i närheten så vi kan va nära alla!

sitter och tänker på vad vi ska köpa för julklappar till familjen, vi har sagt att denna gången kommer det inte bli så mkt, vi har andra saker och spara till men en liten symbol blir det så klart och Alba måste ju få en fantastisk julkapp från sin moster! Är det någon som har idé? Give it to me:)



Nu ska ja gå o äta något, äter ju hela tiden men sen väntar jobbet på mig,...ny kollektivavtal har kommit så hoppas på att man får mer lön o förmåner:) hehehehehe Älskar snövit:)


Min julönske lista, snälla tomten

Jag tänkte jag skulle berätta för er alla vad jag önskar mig iår!

Diskmaskin (men det får ja av mamma o pappa)

Sen

presentkort på Bodyshop, jag vill handla så mycket saker där och känner att jag behöver dem extra cashen. Så presentkort eller produkt från Bodyshop.





sen

nya converse, vita i skinn

sen

En underbar dag samt liv med min familj:)


idag mår vi skit

sov dåligt i natt, ryggen mår skit=(
vaknade 8:30 skulle börja jobba 9:30 och 3:je steget in på jobbet så fick vi gå o spy. fattar inte, åt en vanlig enkel frukost men den ville inte vara kvar i magen.
det som oroande mig var min näsblod, why why??

Idag jobbar ja till kl 19, sen ska ja hem o kolla på Idol finalen, och helt klart måste ju Erik vinna! Han e ung och kommer att bli en sån grym stjärna:) Eller hur?

Äsch nu kommer det kunder, vi hörs sen! Kiss

Sommar sommar...please:)

Seriöst, är det bara jag som önskar att jag var en björn, som sover igonom hela vintren! Det känns lite redan som att jag redan gör det, jag är så trött och grinig och vill sova hela tiden! I söndags så sov ja och Alban, från kl 23,30 till 12,45, helt sjukt! Men samtidigt var det såååå skönt!

Denna vecka har varit tuff, jobbat o jobbat. Vill så gärna bli klar me lägenheten så folk kan komma över till oss, men fan inte så länge det ser ut som det gör! Ja e en perfektionist, o då ska d va rent o allt ska bara på sin plats, nu vet jag knappt ut eller in var allt befinner sig! men men that´s life!

Våra underbara vänner Hava och Salle förlovade sig i lördags, och jag önskar dem all lycka i världen! Önskar jag kunde delta i deras brölopp men vi kommer vänta på dem me massa kärlek och glädje!

Nu på lördag så är det lite party för Albans lillebror som blir 18 år gammal! Så det blir lite firande me familj o vänner, jo jobbar ju den dagen från kl 06,30, så jag lär vara rätt så trött på kvällen men får kämpa kämpa! Björnen får inte sova, hahahaha

Känner ett sånt sugen till att shoppa loss, men samtidigt hatar ja vinter och då är det inte kul att klä upp sig när man känner att man bara vill ligga under en filt o mysa!
Samt pengar behövs till lägenheten just nu, på lördag får vårt nya badkar med lite massage effekter o.s.v. en lite mer avancerade än de vanliga!Så UNDERBART!

Nu ska ja vara duktig o jobba vidare!

Love you all

Imor blir det julbord:)

Väldig dålig är jag på att uppdatera, men va fan har ingen internet hemma just nu 1 vecka till, inte för jag saknar den men så jobbigt nu när räkningarna skulle betalas o inte tillgång till internet,jävla skit säger ja bara!

Helgen närmar sig, o vi har så mycket planerat, ska till Ilva och shoppa lite, försöka bli klar med lägenheten. Ska köpa badrumsinrednigen med vilket vi hoppas vi hittar nu i helgen, har ingen spegel på toaletten fan! skit jobbigt det med! men ser fram emot helgen.....hoppas den går sakta för nästa vecka ska ja jobba 6 dagar, usch usch usch!

Imor ska vi på julbord med jobbet,ska bli väldigt trevligt på Gastro! Ser framemot det, ska dock hem och sova efter jobb några timmar,så ja kan orka kvällen!

Vill berätta för er alla om min duktiga brors företag, en väldig trovärdig produkt som jag starkt tror på, bara den får bra marknadsförning och bra med sponsorer nu i början! Det gick iallfall jättebra på deras julmässa i helgen, och fick såld flera plånböcker så jag hoppas detta blir en bra sak för han har jobbat stenhårt med detta!
Stötta honom snälla!

Ni kan beställa denna heta plånboken med inbyggd överfallslarm för bara 399 kr!
Vill du känna dig säker?
Gardavo erbjuder en elegant plånbok utrustad med ett smidigt och lättillgängligt överfallslarm på baksidan. Den är tillverkad för hand på ett företag i Småland utifrån våra skisser. Den finns i brun och svart, andra färger kan beställas.



MEN NU SKA JA VIDARE....BYE MIN FANS



RSS 2.0