hmmm...vad ska jag göra???

Haft fint besök från hemlandet, då Albans faster kom på en liten spontan besök här hos oss så det har varit en del familjehäng o mys dessa dagarna! Jätte trevligt att träffa en annan person som man inte träffar för ofta, för gud vad man har mycket att prata om!! Hon är underbar denna faster, verkligen roligt att se henne!

Imor är det nyårafton, det blir mys med familjerna hem hos oss för det är enklare med Arlind känner jag, alla hans saker är här så slipper man bära med sig en massa! Vi har fortfarande dock inte hunnit handla något, blir en liten promenad till Systemet idag!

Min lilla älskling har sovit lite oroligt dessa nätter, han har ju börjat vända sig på mage och han blir nog lite förrvirad hur o vad han ska göra nu? Han tror han ska upp, sen blir han ledsen för han är ju jätte trött så vill han ha tröst osv osv...men inatt gick det mycket bättre. Han vände sig fram och tillbaka utan att bli arg, och jag fick en god natts sömn! Jag har faktiskt fortfarande inte druckit något sedan jag har fött, det har bara inte känns rätt när jag har ammat och han varit så aktiv och velat dricka lite hur som helst, jag har inte orkar hålla på med bröstpump o liknade så istället så kände jag inte behova av att dricka när jag såg att han mådde bra, och jag ville inte rubba på något! Jag har börjat få lite seperations ångest, på ett sätt vill jag sluta amma och på ett annat sätt så vill jag forsätta! Jag är lite ledsen och kluven över att jag inte vet vad jag ska göra, varje månad som har passerar har jag sagt, en månad till, en månad till men nu känner jag att jag vet inte.....Det är ju så mysigt, han är så söt när han tittar upp på mig och ler, o riktigt mys leker med mig! Dessa amningstunder är ju VÅRA, det är vår tid som vi aldrig kommer få tillbaka! Uasch.....vad ska jag göra?

Nu måste ja plocka undan lite....haj haj




....

Kommer inte på rubriker varje dag.....(hoppar idag)
Idag kom vi äntligen ut i den friska luften ett litet tag...skulle till svärföräldrarna så jag och Arlind tog en promenad till Knutpunkten och hoppade på bussen därifrån! Så skönt att komma hemifrån, och jag märkte på Arlind att han tyckte det var roligt att se något annat....Precis när vi hoppade av bussen så slocknade han....Fast han inte hade varit uppe så länge men men han är underbar ändå!
Nu senaste kvällarna har han börjat sova på MAGE, jag e livrädd men BVC sköterskan har sagt att jag inte ska vända tillbaka honom, han fixar det själv! Men ändå...sitter och tittar på han just nu i babyövervakaren ifall han behöver hjälp....
Imor börjar rean, har sagt att jag ska faktiskt handla något till mig. Min fina man har gett mig hans lilla bonus som han fick denna månad så jag kan skämma bort mig lite, men känner jag mig så tror jag att det kommer bli mer handlade till min lilla kille...Eller?
Nyår närmar sig....vad ska man då hitta på? Tror vi ska vara alla tillsammans iår med våra familjer och släkt på nyårsafton, och nyårsdagen så firar vi igen med våra vänner och äter upp alla rester kvar från aftonen.
Var hos mina föräldrar igår och gav Alba sin nyårspresent, (Vi firar inte JUL), min lilla prinsessa är galen i Hello Kitty, så hon fick en Hello Kitty spis. Tror eller det verkade som hon gillade den, men ja återstår att se!!!
Kanske ska lägga mig nu...lillfisen börjar vakna lite tidigare nu vilket jag inte är glad för men vad ska man göra?
Sov gott, och hoppas ni haft en fin afton med massa fina presenter!

GOD JUL

GOD JUL

Fina Aniara:)

Blev en verkligen underbar dag idag....
Vips från ingenstans så ringer Aniara som var fast i HBg och överraskade mig idag....Lagade tom lunch för mig, vilket var underbart gott och ett bra tips för mig som inte hinner laga lunch till mig själv;)
Eftermiddagen tillbringades i soffan med massa snacka o kärlek:) Arlind var riktig nyfiken o charmade henne så mycket...eller???
Och nu denna fina, kalla kväll så tillbrings med älsklingen, lillälsklingen, film och tvätt;)
Jag satt och tänkte att mitt nyårslöfte är gå ner i vikt! Suttit och tittat lite på Sats som tydligen har barnpassning, vilket är underbart men det kostar kanske onödigt mycket med, men jag får se hur jag gör....men känner att efter nyår så sätts det igång, några gravid kilon kvar;)
När vi gick och la oss idag för en lite återhämtnings sovstund jag och Arlind så log jag och tittade på honom, jag är så oehört lycklig över att ha han i mitt liv, jag är lycklig att han är en frisk liten rakare, att han är glad och pigg. Jag känner mig så lyckligt lottad av att få vara mamma, att få vara hans mamma:) Trodde aldrig när min mamma sa, kärleken till ens eget barn är en obeskrivlig och stark känsla som man aldrig känt innan, och nu tror jag henne verkligen! Den kärlek, den stolthet som jag känner har jag aldrig känt i mitt liv! Min kärlek till min man är på ett annat djupare plan, kan inte jämföras allts! Men ÄLSKAR DEM BÅDA OEHÖRT:)

Lättnad....

Bvc kontroll igår och doktorn var där för en undersökning! Arlind visade såklart upp sig så klart vad han kan göra och samtidigt flörtade med Camilla, vår bvc sköterska! Det var ju på morgonen och han är så pigg och glad på morgonen så det gäller att man själv är på bra humör;) Men alltid gick bra, han tog en leksak från ena handen till den andra, rullade på mage, kolla på en leksak som faller, ja allt hon ville att han skulle göra;) Sen stannade vi kvar där o myste lite!!
Kvällen spenderades i soffan och tog det lugnt!Kände att jag har massa saker o fixa, men jag orkade inte igår! Samma känsla idag så därför rymmer ja hemifrån idag med lillen till mamma, och blir lite bortskämda av dem! Jag orkar verkligen inte....Tar tag i det imor istället;)
Denna sommar tar bror min studenten, så det ska riktigt roligt! Funderar väldigt mycket på vad jag ska köpa till han.....Jag fick en resa som min studentpresent av familjen....vad ska jag köpa?
Veckans planer är att ta det lugnt med nära o kära....det planeras första riktiga utgång på juldagen!!! Ser lite framemot det...men långt tills dessa! Mamma får komma hit o sova över o passa!
Okej, nu måste ja dricka upp kaffet och börja förbereda mig om jag vill rymma för dagen till mamma;)
God jul, om jag inte hinner skriva innan;)

Snö snö snö

Minns inte när det snöade såhär mycket!
Milot o Vlora, skulle ha följt med er till Egypten....Va fan! Kommer knappt ut någonstans ju! Snart kommer nog användning av sjalen till nytta för jag orkar inte sitta inne hela dagarna! Arlind blir med uttråkad jag lovar, han kan nog denna lägenhet utantill nu;)
Helgen har varit väldigt lugn, mys hos Shqipe fina, mys med svär föräldrarna och mina föräldrar!
Idag var vi en runda på Väla, kollade lite presenter till Arlind....Jag har ju beställt via Sanda o Rebecca som var i London nu i förra veckan, Baby Converse i svarta o vita vilket jag fick ikväll! Så himla söta, prefekt till våren! Kanske en present där...O såklart fick jag som jag önskade att dem skulle handla till mig lite Gap bodys och tröjor...fanns dock inte så många och väla på men nån blev det! Tack söta tjejer! Säg till när ni ska dit next time ;)
Nästa söndag, annandag jul så bli min lilla älskling 6 månader ....kan inte fatta det! Det har verkligen gått så snabbt! Får lite småpanik när man ska börja jobba....Kan tänka mig det är tuffare känsla för mamma än för pappan. Man har själv varit hemma i mer än 1 år när de börjar förskola, och nu helt plötsligt ska någon annan vara med han på dagarna...usch...nä för tidigt och tänka på de nu....ska njuta minst 1 år till;) (hoppas ja, om Alban låter mig, han vill ju me vara hemma;)
Nu ska jag lägga mig, känner mig lite trött idag! Kanske förkylning på gång eller nåt!
Krammiss

Full rulle...

Äntligen slockade han efter att varit uppe sedan 10.30....sov dock 20 min vid 13 men sen var vi igång hela dagen...upp o ner, sjungit, gungat, kryp, ätit ....o satt nu o tittade på Simpsons me honom o vips...så slockade han:) nu ska ja börja på middagen....
usch vilket väder!! Jag som skulle besöka mamma o syrran på jobbet idag o mysa där, istället blev vi insnöade! vågar inte köra med honom i detta väder! Så vi får ha en heldag hemma...Alban ska ha möte ikväll me sin personal så d blir vi själva ikväll! Funderar på att köra en snabbis till Maxi o handla lite, kanske kan baka lite ikväll me lillfisen! Vet inte annars vad vi ska göra.... Vi har ju gjort all ida:)
See ya later:)

<3

Mannen är hemma idag så lite familjemys står på schemat!
Mamma, pappa och lillebror va på snabb besök igår, alltid härligt att träffa dem! Nu när prinsessan går på dagis så får man inte se henne så mycket på vardagarna, hon somnar redan vid 19 tiden helt utslagen:( Men så är det väl....saknar din syrran me:) Nästa barn kanske vi kan planera ihop så vi kan vara mammalediga ihop eller vad säger du?
Fortfarande inte hunnit baka lussekatter o pepparkakorna, måste göra det snart! Har faktiskt bara fått i mig en lussekatt iår:( lite ändring på det.....Tror jag ska njuta av den goda maten året ut och sen börjar vi på diet efter årskiftet och då har man kanske trappat ner lite på amningen me....
Nu ska jag dansa, Waka waka är på TV och Arlind hoppar nästan ut ur sin gåstol:)
kiss

Luciafirande.....med en glad tomtefis:)

Granen är framme, och Arlind försöker nå den för att riva ner den! Precis vad jag ville.....jag ville att han skulle busa me mig:) Han tyckte det va spännade me alla kulor o glitter hängades....JAg fixade den faktiskt bara för honom deta året, kände att han va värd det och börja lära sig:) Min tomtenisse!
Idag har vi varit på Luciafirande på BVC, och gud så mycket barn och alla va så fina och söta i deras kläder! Lilla Ines va Lucia, och Arlind var tomtenisse:)

Snart ska vi iväg på¨babysimmet, sista för detta året. Det skulle vara uppehåll i 3 veckor, så himla tråkigt men men får kanske åka iväg själva någon dag:)
Måste handla lite julklappar, och detta året har vi sagt att barnen ska få! Känns som ingen blir nöjd, då är det lika bra och skita i det så får barnen fina presenter istället:)
Nu vaknar min tomtenisse....kram kram

Lite Väla o Ikea!

Tänkte pynta julgran för iår för Arlinds skull så tänkte åka iväg o handla lite saker....
mys mys denna ljuvliga Lör

MAssa julmys

OOO jag har det bra jag, det känner jag av hela mitt hjärta! Enda jag önskar är att min familj var i hbg så jag kunde besöka dem när jag ville och inte planera...utan bara gå dit på en kaffe och sen hem igen och speciellt i  detta väder så hade det varit så underbart:) saknar dem enormt! Min lilla prinsessa var här iaf igår, tiden går så fort hon är så stor!

Denna har det varit mys i hög grad....
Måndags så begav jag mig på egen hand till Änglastaden och hade lite julmys hos Elin och vackraste tjejerna i den staden:) Riktigt mysigt att alla var samlade....Hoppas de snart blir igen!
I tisdags åkte vi till Båstad och firade vackra Dafina som blev ett år äldre, och vi va inte hemma förrän kl 02.00 men Arlind var så snäll att han somnade gott så vi passade på, sen var det bara lyfta över han i bilstolen o hemåt, gick jätte bra:)
Onsdag (igår då) så var vi lite på babycafet o myste lite med små bebisarna, dock inte så många denna gång men DAlilda och Ines va där så det blev mys för oss och sen en lite promenadnix innan min prinsessa kom på besök:)
Idag ska vi till Milot o Vlora och ha lite jul mys med lite glögg och pepparkakor o lussekatter ( om jag hinner baka några) för under tiden jag skriver nu springer Arlind runt i gåstolen och dra ner mina blommor, så det börjar redan! Så vi ska mysa lite med dem idag för sen åker dem iväg till Egypten i 2 veckor.....snacka om hur sugna vi var på att följa med, om Arlind bara hade varit 2 månader äldre, så lätt;)
Helgen ska jag försöka mysa med familjen för det var länge sen! Miss miss miss you mamma:)

Nu ska jag försöka sätta igång tvätten och försöka springa ner till Söderpunkten och handla lite småsaker som jag behöver samt att Arlind behöver en salva;)

Njut av glöggen och snön;)
(en glad fis)

by the way....

Jag har skaffat Twitter, lite skönt nu när man är mamma och ibland lite busy så en litet twittermeddelande hinner man skicka iväg så vet ni vad jag göra;)
Follow me....kramis
@illearlind10

very nice....

haft en toppen helg faktiskt....
Alban var ju ledig i fre och på något konstigt sätt så känns det som man har hunnit med massor....
Igår var vi i äholm och va på albanska festen, och det trevligare än vad jag trodde det skulle bli, så det blev en hel del dansande och jag var helt slut när jag kom hem. Arlind hade det bra me morföräldrarna och morbror sin och sov gott i natt:) Och idag var det extra lång sovmorgon och Arlind gick upp vid 9, och så trött som jag var satte jag igång tv och Tom&Jerry var igång så han fick ligga i sängen och titta på tv, och sen hade han somnat igen! Duktig kille:)
Fina Dafina med henne man och dotter var precis på besök, lite trevlig mat och efterätt och snack tillbringades denna snöfyllda söndag:)Nu ligger vi i pyjamas och myser, Alban har handlat nya PSP3 move spel som vi lär testa ikväll;)
Imor är det ny vecka med nya utflykter....Kram kram
(mammas ögonsten 1dygn gammal)

Lite mys me fina vänner:)

Efter lite morgonkaffe med vackra Vlora, så bestämde jag och Arlind oss för att fortsätta dagen med mer mys med Ines och Dalida:) Ines blir 6 månader idag, kan inte fatta så fort tiden går verkligen! Snart springer dem verkligen runt, och då kommer fikandet fortsätta hem hos varandra! Så länge krypandet inte är kommen så kan jag ta med honom var och hur jag vill....men snart snart....

Ikväll myser jag och lillkillen själva, mannen är i Malmö på julfest:)
Kanske lite pepparkaksbakade sen ikväll för oss två innan hans bad, eller bara bara mys i soffan.....


Förresten, kolla in denna länk för nice varumärke saker till riktigt nice nice pris:) Har väldigt fina saker varje dag, jag älskar denna sida!
http://campadre.se/tipsa/214584

bbrrrrr

Vinter vinter, o jag är såååå ingen vinter människa oavsätt om det ser fint och det är mysigt så längtar jag till värmen!
Söta Johanna var här igår med sin söta Molly doll, och vi planerade redan hur vi ska tillbringa sommaren med våra småttingar som kommer vara 1 år gammal, ligga o sola på hennes trädgård, barnen plaskar i poolen, o vi håller i våra sommardrinkar och njuter till max:) ( fick ju ingen sommar iår)
Idag blir det verkligen familje mys:) Inte ofta Alban slutar tidigare, men när han väl gör så har han redan gjort planer vad vi ska göra, ibland med min samtycke ibland men men .....
Just nu sitter Arlind och tittar ute på gården, allt det vita snön gör honom så facinerad;) O snart ska jag lägga han för han lilla powernap;)
Alla ni som har barn, har ni tänkt på hur snål man blir mot sig själv när man får barn, jag har iafall blivit deT! Jag känner att han borde få allt o mycket, jag känner att jag klarar ju mig;) JAg har ju en del kläder, men jag har fortfarande någon kilo kvar som gör att jag inte får i mig alla jeansen;) men d kommer, d kommer...
nää nu ska ja plocka ihop lite här hemma, mannen är påväg hem:)
kram

RSS 2.0