mys time nu...

Sitter o kollar på resor till tunisien, men d e så svårt att bestämma sig vad man vill ha osv....Någon som varit i tunisien och kan ge mig tips?

Idag har ja jobbat så klart...trevligt dock. Tiden gick snabbt...Snabb hem o lagade middag...
och nu väntar ja på att min film ska börja.....

ska in o ta en skön dusch, och bland mig en underbar god sommar drink och njuta ordentligt:9 känner att det är jag värd idag...

som sagt, någon som har tips om Tunisen, Give it to me:)

Nu ska avsluta detta...kisss

http://www.youtube.com/watch?v=aOQhVu1I0aU&hl=sv

haft en underbar dag....

Denna lediga dag började helt underbart, känner verkligen att jag varit ledig och njutit ordenligt.
Att vakna brevid sin bästa och underbar man, det finns inget som slår det:) Äta en underbar frukost med fräscha jordgubbar och nybakad bröd, säger bara mums. 
Sen stack vi iväg och tränade lite, en riktig workout verkligen:)

Idag skulle jag få besöka av Alba för första gången, och hon kunde inte ha varit mer snällare än så. Hon hade med sig en present till mig också som jag blev överlycklig över:) Sen fick hon även träffa Maja, lika bra att lära känna henne från början ju....eller hur Maja?
Sen fick hon följa med på första fikan på stan hos farbror Albans jobb, Espresso House. Alba fick sin goda mjölk medan jag och hennes vackra mamma njöt av kladdkakan;)

Sen hjälpte vi oss åt att byta på henne, få henne att sova lite under tiden vi lagade middag:) och så klart vakande hon precis när vi skulle börja äta för hon var tydligen oxå hungrig! 
bättre dag kunde jag inte be om, verkligen.

Nu njuter min man av Champions matchen, och hejar och skriker medan jag känner för att berätta om min fina dag!

Ali, återigen snart får du komma och hälsa på! Annars blir jag arg....

opusss min fina familj, saknar er varje dag:) pusss


LönSkit

Samtidigt som man är jätte glad för löningen, så blir man lika deppig igen när man ska betala in räkningar igen....Sitter och funderar på att vi har verkligen en jätte fin lägenhet, men den är sååå onödig dyr för oss två bara. men men får väl bita i den sura äpplet lite till, eller iallfall tills jag lyckats övertala Alban till att köpa ett hus iallfall. 
Men men...denna måand så är min CSN Fucking skit som tar död på mig....men men får tänka att efter tre måander så är den fetta räkningen borta;) 

Nu sitter jag och tänker på attt jag saknar Alba väldigt mycket, men hon är såå liten och jag känner mig så hjälplös, så klumpig med henne. Rädd för att skada henne, rädd för att hålla fel, så jag hoppas Ari du förstår jag önskar ja kan göra mer...Men jag tänker på er varje dag och varje minut faktiskt, går inte en sekund utan att jag tittar på henne på bild. Du har verkligen lyckats göra en vacker ängel. 

Men nu räcker det för idag...borsta tänderna och lägga mig...lång dag väntar imor

Måste bara säga tack alban för din tålamod med mig;) Älskar dig sååå mycket, mer än du anar!

<3 ps Ali, saknar dig

pengarna bara försvinner.....denna lön iaf:(


Alb@

Alba, 3 kg och 800 gram, 51 cm, föddes den 13 maj kl 05.05Alba heter vår nya lilla prinsessa. Hon är sååå snäll och så underbar. Vår första ögonsten som kommer vara den mest speciella;) längtar tills jag kan få skämma bort henne ordenligt. Väntat på henne sååå:)

Okej, Dax för mig oxå då...

Jag får väl ge detta bloggande en chans, känns verkligen jätte konstigt och förstår inte exakt, men vi ser var det leder.
Eftersom jag är sååå dålig ibland att höra av mig till mina underbara vänner, så kan jag försöka uppdatera mig här, och samtidigt så följer jag deras liv i deras blogg.

NU är det vår, och det känns att jag har passerat våren väldigt snabbt o sommaren är ju snart här...vet inte om jag ska känna glädje eller panik just nu. Känner att jag har så mycket planerat, och det gör det hela lite jobbigt faktiskt, eftersom nu sedan 9 år tillbaka så har jag alltid åkt ner till Kosova, men nu är farmor borta, nu e min största anledning borta. Man åkte ner för henne, man åkte för att umgåss me henne, hon ville se hur vi ser ut, hur mycket förändringar som sker med oss under ett år. Men nu finns ingen där att vänta på en för att berätta om alla min förändringar i mitt liv..........:(

Tänker på dig varje dag,
Aniara tog denna vackra bild på min farmor och Alban de året vi skulle gifta oss. Hon tänkte så mycket om Alban. (tack aniara)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0