jaapp, 5 veckor idag!

Lillfisen blir fem veckor idag, vilket innebär att mormor,morfar o morbror kommer hem om 2 veckor o moster kommer hem om 4 veckor! Dagarna går fortare än vad man tänkt sig! Alban börjar jobba på mån så då ska jag och Arlind klara oss själva! Han är som sagt inte glad för att vara ensam eller ligga ensam i vagnen, så det är lite jobbigt! Så nu ska jag lära mig knyta bärsjalen själv så jag kan ha han där i när alban är på jobb, annars är vi fast här tills han kommer hem!
Jag helammar inte längre eftersom jag känner att han inte mätt och blir ledsen och gråter!Så nu ska ja amma varannan gång eller så, så får vi se hur det utvecklar sig! Så länge han mår bra d e d viktigaste och jag har ju ammat han lite så det är bra:)Han har fått lite bröstmjölk iaf:)
Men jag kan inte fatta, han e så fin:) när han kollar på mig med sin fina, oskyldiga ögonen. Snacka om att man känner sig speciell:) Han är gudomlig fin:) Ja e såå nyfiken vad mamma kommer tycka, undra om han har vuxit mycket i deras ögon:)
Nu är han ute me sin pappa på en promenad, men ja sitter o bara vilar lite och ska framkalla bilder:)Skönt att alban tar han lite också efter att jag haft hand om han hela natten så jag bara kan få vara!
Nu ska ja göra mig klar innan mina killar kommer hem:)

Min lill kille blir 1 månad idag:)

Jag kan inte fatta att för en månad sen så kom han till oss, den lill, vackra, oskyldiga lilla själ som har förgyllat hela mitt liv! Jag kan helt ärligt inte förstå vad eller jag kan inte minnas vad jag gjorde innan han fanns! Allt jag gör och tänker, gör jag för honom! Jag vill hans bästa, jag vill bara det BÄSTA!
Han är väldig snäll men han är väldig envis! När han vaknar, o har han inte min tutte klar för att mata honom så börjar han gråta och envisa sig! Sen ska man lugna ner honom o trösta han innan han fattar att mamma hans visst var redo me tutten:) Han är underbar!
Annars mår vi alla bra, Alban e hemma denna vecka också så vi är ute på små utflykter varje dag, lika bra och vänja honom till utelive ju;)
Mormor,morfar,moster o morbror är iväg på semester, och som vi längtar efter dem! Men när de väl kommer hem så är lillkillen större och vaken lite mer än nu:)
På onsdag ska vi på Bvc kontroll igen, och då får vi se hur han ligger till sen en vecka tillbaka! Han har ökat fint varje gång, så vi får se nu:)
söndagsmys me mamma:)

Mammajobb, men UNDERBART

Måste börja med att säga, vilken underbar son jag har! Vilka ögon, kan tala om för er att varje gång han vill något, så räcker det med att han kommer titta på mig, och mitt svar kommer vara JA JA JA!
Dagarna går fortare än vad man har föreställt sig! Alban e på semster nu så det är skönt att ja har han hemma nu ett tag till iaf, för Arlind är väldig stor behov av närhet just nu! Antingen vill han suga tutte eller ligga på min bröstkorg eller pappas går också bra när han e mätt och belåten:)Men mammajobb är svårare än jag tänkt mig, och jag vet att det blir lite enklare men det var tufft! Päronen åkte iväg på lyx semester i 4 veckor och det känns, mamma var ju här hos mig i 3 veckor varje dag vilket var så skönt! Men nu kanske när han blir några veckor till, kanske man har lite mer kolla på allt eller?Men gud vad vi saknar päronen, och så klart syrran me hennes prinsessa som ska vara borta i 6 veckor:(
Men när de väl kommer tillbaka så är lillfisen en stor grabb:)
Nu har de flesta åkt på semester och Alban o jag och vår fina son är hemma:)
Vi va hos BVc i ons, och så klart så gjorde han mamma stolt igenom att visa att han gått upp i vikt och blivit längre:)Ibland går man och tänker, är han nöjd? Är han glad? Gör jag rätt? ska till Bvc på ons igen så då hoppas jag visa av mina frågor blir besvarade:)
Älskar mammalivet, älskar min lillfis Arlind och min fina man Alban:)

ett kort inlägg

Jag ska försöka snabbt skriva lite medan lillfisen sover!
Vi mår bra, vi e hemma om dagarna och myser och han är väldig mammig! Pappa Alban har varit väldigt hjälpsam dessa dagarna, och jag är lite nervös hur jag ska klara mig själv på måndag och resten av veckan! Den extra hjälpande handen som han varit undrar jag hur jag ska klara mig utan.
Mamma har varit underbar som kommit varje dag efter jobbet och umgåtts  och hjälpt mig med små saker! O om en vecka så åker dem iväg i fyra veckor! Väldigt nervös att vara själv och inte kunna ringa henne för minsta lilla!
Idag är han 2 veckor redan, jag kan inte förstå var tiden tar vägen. Dagarna går jätte :(
förlossningen gick bra, enda jobbiga och negativa var att jag fick värk 2 dagar innan han kom, vilket gjorde mig oehört trött och sliten! Så det var en lång förlossnningsprocess:) men som ni alla vet och hört, MAN GLÖMMER ALLT! DET ÄR SÅ VÄRT ALLT!
iDAG  ska pappsen ut o festa lite, så mormor ska sova över me oss:)
Over and out:)

vI MYSER varje dag

Måste bara visa er honom när mamma gör han arg:)

RSS 2.0