vagn jävlen måste funka...

när vi äntligen fick en rutin dessa dagar, o vagnen kommer in i bilden så förstörs den rutinen direkt eftersom han inte kan få ro i min fina vagn!!! VVAAA FAAANNNN, är detta gud sätt som dömer mig, o vill inte att jag ska gå ut o vara social me mina vänner...eller vad är d snack om?
Jag hoppas varje gång att han kommer älska vagnen o sova sina sovstunder....men vi får se!
Nu vill jag komma igång me min träning....ska börja me min pilates nu denna vecka för jag vill verkligen känna mig snygg, smart o duktig mamma!
saknar min prinsessa, som börjat förskolan nu:) När ska vi ta oss dit?? hmmmm

Alba e sååå stor

Min fina fina prinsessa kom hem i lördags, och kan tala om för er att hon har blivit en sån stor flicka på dessa veckor hon varit borta! Hon har blivit längre och smalare, knappt att man kände igen henne! Inte samma tjej som jag lämnade för 6 veckor sedan:( Men lika gosig som då! Hon va på Arlind och gosade me honom direkt! 
arlind har nu upptäckt sina händer så det är mycket slickade på dem hela tiden! Han e så gosig på morgonen, snackig och mysig:) Väcker mig me sitt fina leende:) Han har börjat få en personlighet nu tycker jag som kommer fram mer och mer nu....ska bli spännade och se hur han utvecklas:)
På torsdag ska vi på babymassage, och då hoppas jag han e på humör:)
Nu väntar vi på fina Anja som ska komma o besöka oss:) Puss på er

babygunga, ooo yes....

Babygungan är inhandlad och hoppas nu han kan sova ett tag i den än i armar så jag får lite tid och röra på mig!
Dessa dagar har varit ganska klängig och kinkig på kvällarna! Verkar som jag har en liten kille som är glad för att sova så fort det börjar bli mörkt ute! För såfort klockan passerat åtta på kvällen så börjar han gäspa och gnälla! Men han sover bra om natten tack o lov:)
Imor kommer min prinsessa hem, hon har blivit smal av vad jag kan se via webbkameran när vi snackat! Min lilla tjockis, som är sååå fin! Så hela söndagen ska tillbringas hos fam Gjerqek me fam Hyseni o Asani:)
vi var ute o handlade lite kläder till honom igår, för han e så lång så nu har vi strl 62:) kan inte fatta att det går så fort...beställt hem lite kläder från MOLO me, för han e så fin i deras kläder:) Underbara:)
nu ska ja platta håret så vi kan komma ut en svänga:)

vi myser vidare

kan inte fatta hur snabbt tiden går....imor blir han 2 månader gammal! Imor! hallo vart tog alla de andra dagarna vägen......
Vi har det jätte bra, vi njuter av dagarna verkligen o de går jätte fort:( känner nu att man börja få grepp över hur han verkligen vill ha det...som ja sagt innan så är han en bestämd liten kille och envis:)
Nu när det är så svalt så sover han mer o mer för han verkligen älskar svalare luft:) Min fina kille verkligen:)
annars mår jag toppen:) lever mammalivet, går ut o fikar och träffar vänner:) samtidigt som man längtar tills han blir större, så känns det som man vill att han ska vara liten så man aldrig ska tillbaka till jobb livet vart det nu blir någonstans:)
Vi planerar resa till schweiz efter han fått sin vaccin, hos albans farbror som han en nästan lika gammal bebis:) så det ska skönt att komma iväg några dagar:)
Imor ska vi ut o shoppa lite kläder till han, för han växer o växer:) o är lång:)
Bvckontrollen sist visade att han nu väger 5870g  o 60,5 cm lång:)
nu vaknar han snart...puss på er

......

Livet går vidare som småbarns föräldrar....
Nu från att vakna varannan timme för matning så vaknar vi nu 2 ggr under natten för matning, så nu känner ja att ja sover bra, men såklart längtar ja efter en hel natt sömn faktiskt!
Vet inte om ja skrev sist, men nu är det dags och köpa större kläder till honom för han växer! Nu helt plötsligt passar inte vissa bodys som ja köpte för bara nån vecka sen! Tänk att han snart är 2 månader gammal, fortsätter det gå såhär snabbt kommer ja ju börja jobba snart ju;)
Nu nästa mission för min del är att köra bil med honom i bilen utan pappas hjälp så jag kan komma ut me honom och exempelvis åka till mamma o pappa. Behöver inte alltid vänta på alban utan jag vill göra det ibland....så vi ska se om vi gör det denna vecka lr när?
snart är det Malmö festivalen, så vi ska väl ta oss en runda ner dit tycker jag:)
snart födder kompisen Sofie me....ska bli roligt. shit värsta baby boom alltså:)
förresten min motionscykel är i balkongen så nu börja jag träna lite mer .......

7 veckor ida

Var tar tiden vägen? Kan inte fatta imorse när ja vakande upp att han e 7 veckor...hallo nästa vecka är han 2 måander gammal, min lilla kille!
Han e sååå snäll o go när alla hans behov är tillfredställda, men såfort han e hungrig lr blöja, då jävlar är det mycket skrik på gång!
Ida vi på Väla me morföräldrarna och han va så snäll o sov igenom hela shopping dagen....fick lite presenter av morföräldrarna för sin 7 veckors dag!
Måste göra en snutte till ha, för han vill så gärna vara nära oss! Tror snuttefilten hade hjälpt  en hel del....även sen i framtiden!
Saknar min fina prinsessa....varit borta nu i 4 veckor....hon e hel månad äldre nu ju:(
Pusss

börjar komma in i en rutin nu

känner ja blir mer o mer säker på när han gråter vad han vill.....om han vill äta, lr mysa eller promenera osv...och det känns skönt. Känner dock att min amning inte fungerar som det ska....efter en hel natts amning o dag så känns det som det är tomt i bröstet dagen därpå vid 18....satt o fikade me mamma o gänger ikväll o han skulle oxå ha sin mjölk såklart, då blev han arg för det kom inte som det brukade. Han fick kämpa o kämpa....Han blev njöd ett tag tills vi kom hem sen blev det snabbt lite ersättning för han grät.
Så härligt att ha mamma hemma, nu vet ja oavsett vad ja e orolig för kan jag alltid ringa henne! ALLTID, o snart kommer min andra ängel hemma, min syrra!
Annars händer det inte så mycket just nu, vi försöker göra lite små utflykter så ja får komma ut lite o han med, annars är vi mest hemma o myser o lär känna varandra!
Denna helg är Alban hemma, så det ska bli skönt!
trevlig myshelg på er

dem kommer...

Fick precis sms av mina fina föräldar att de är påväg hem nu...så imor om allt går bra så bör dem vara här! Så skönt....ska bli roligt o se vad de tycker om Arlind!Han har ju en personlighet nu, det hade han inte innan de åkte!
Imor ska vi till Bvc och väga lillfisen igen, ska bli intressant o spännande och se vad som har hänt på 2 veckor??
Nu funderar ja på att ge lite mer ersättning, att jag ammar lite och sen ger nån ml till så han bli mätt och kan sova ordentligt så han inte vaknar av hunger efter en kort stund, ska se om det fungerar!
Snart blir han större och då kan vi göra mer saker ihop för just nu händer det inte så mycket....Same old same old med SÅ MYSIGT ändå!
Snart får vi ut o handla kläder med höstkatig för det är lite kallt på kvällarna nu...han har mest sommar saker:)Så shopping snart snart...
Nu vaknar han....mystime igen:)

OOOO vilken fin dag!

Ska berätta för er hur min dag såg ut ida!
Eftersom ja både ammar o ger min lillfis ersättning så gav ja han ersättning vid 08.30, o sen vid nio så somnade han på pappa bröst o sov länge.....de båda sov till 11.30:) kan ni fatta detta? Tror ni att han märkte att pappa va hemma denna morgon och passade på o ta tillvara morgonen me honom, så de hade en sovmorgon ihop:) Sen vaknade han o va uppe o lekte lite....lite tutte nu igen, sen mys i mammas armar hela dagen under Charlottes besök, sen lyckades jag få han liggande i vagnen för andra dagen i rad ner till centralstationen så vi skulle hem till farföräldrarna o hänga där resten av kvällen för pappsen skulle jobba kväll:) Men han var underbar idag:)
nästa vecka kommer mina kära föräldrar hem, så d blir en hel del hängade hos dem några dagar me:) ska bli så mysigt:)
Skönt me lite besök, kan tala om för er alla man har märkt vem ens vänner är sedan man fått barn verkligen!!!!
lek vidare...pussar

RSS 2.0