Matlagningpassion

För ca 1 år sedan om någon kom över på middag så blev ja skit nervös, o va stressad kanske under hela middag men nu detta året känner jag att jag blivit lite lugnare. Jag har börjat tycka det är roligt att laga mat och ser framemot det...Samt laga för gäster är inga problem längre, så mamma du har lärt mig väl. Jag hade bara velat lära mig lite mer om bakning, det känner jag att jag inte har så mycket tid för i dagens läge, men jag gör mitt bästa! Jag prenumenerar även på tidningen Laga lätt, som är en väldig bra tidning med bra och väldigt lättlagade recept. Dem har me rätter som tar 30 minuter att laga, precis vad jag behöver! Så check it out!

Nu har min powerwalk börjat, 2:a dagen idag och det känns bra! Min Fornarina jeans ska fan sitta snyggt igen! ;)

Alba och jag hade en mys dag igår, hon e så dutig och snäll med så himla rätt retlig! Får akta mitt ansikte annars river hon sönder en, men snart snart...ser emot dagarna hon börjar verkligen känna igen en förutom sin vackra mamma!

dags och sova, försöker fortfarande övertala Alban att vi ska köpa en snygg plasma TV i sovrummet, men fortfarande nappar han inte....men Snart...moohhhaaa

Sweet dreams


www.lagalatt.se ( check it out, me massa snabba o enkla recept:)


back to reality now part 2

Usch usch, nu har jag ingen semester kvar...Gud vad gör man nu???? Jobbar eller??? hmmmm jobbigt o tufft läge!
London va mysigt o trevligt, blev förälskad i katter men jävla allergi! Umgicks me familjen i London o hade d trevligt, och drack öl! Det är det nyaste i mitt liv! Jag har nog aldrig druckit öl ordetnligt och njutit av det, men det va skit gott när det va iskallt! Blev förvånad att det va såå gott! Kanske ska börja dricka d ibland, istället för sprit för det är nog lite billigare eller?
Shopping, ja ni det blev så klart lite men måste säga att det var skit dyrt i London! 100 pund gick i en butik om man tillät sig handla fler än 3 saker! Kanske inte värt att smälla att för mycket försöka jag resonera! Hahahah men men...

Nu e denna dag 5:e dagen som jag vaknat innan kl 06.00 och ni förstår säkert att jag e skit trött!

ska nanna lite,sen ska vi laga midda me Salle o HAva! En hemma trevlig kväll:)

Ps, köpt snyggaste Converse, röda som jag måste bara visa er=)



                               
 


RSS 2.0