mys i solen

ska ut på glass mys i solen!!!
valborg ida...vad ska man hitta på??

I know

Jag vet att jag varit jättttttttttttttteeeeeeeeeeee dålig, men vi har haft fint besök från Schweiz så det har varit mycket familje mys i solen och massa grill mat:) Vi har verkligen njutit varje dag:) A har SEMESTER, och det är helt fantastiskt att ha honom hemma varje dag denna veckan:) Vi har verkligen passat på att vara ute så mycket som möjligt! Arlind älskar att sova i vagn i detta väder! Ingen mössa, inga jobbiga kläder....han verkligen sover så gott!!!
Arlind blev 10 månader i tis, och jag kan verkligen inte fatta var tiden tar vägen! Sitter och kollar på inbjudningskort till kalaset, såååå det är verkligen jätte roligt!! Kusinen från Schweiz var ju här, och det är så underbart att se hur många jämåriga kusiner han kommer att ha i sitt liv.
( Kusinerna från Schweiz)
Min viktnedgång är jag jätte nöjd med faktiskt! Känner mig piggare iaf samt det är roligare att klä upp sig utan de extra kilon som hängde på en. Jag kanske inte är lika smal och fit som jag var för ca 2 -3 år sen, men jag är nöjd! Ska kämpa nu med att fasta upp lite så blir det säkert bra!
Jag har burit barn i magen, sovit med dem på bröstet mitt. Jag har kysst små tår, torkat bort tårar.Jag har blitt spydd och kissat på, tillbringat sömnlösa nätter för å få dem till att sova,men jag vill inte byta för allt i världen! Jag har långt ifrån någon modellkropp, men när jag ser mig i spegeln ser jag en MAMMA, och det finnes ingen större ära eller välsignelse! Stjäl denna gärna om du också är en STOLT MAMMA♥


Fick en jätte nice tips från en annan mamma bloggare som jag följer Anouk, om denna länk http://www.nestlebaby.com/se/nestle_baby_club/naturnessmaktest
Fyll i formuläret  och få ett tvåpack NaturNes från Nestlé gratis. :):):)

Enjoying

Jag njuter!
Jag försöker njuta av varje lediga sekund jag har med Arlind!
Vi leker, vi sjunger, vi myser, vi skrattar!
Min ögonsten!
Igår hade vi mammorna en egen kväll utan barnen, utan männen och bara fokuserade på oss själva en hel kväll:)
Mogwai var jätte mysigt, riktigt god mat måste jag säga! Kände vi behövde denna kvällen verkligen, så vi ska försöka göra det minst 1 ggn per månad:) Vi är faktiskt värda detta!
Funderar på att jag kanske ska köpa en ny vagn. Jag är nöjd med min nuvarande, men jag känner inte att Arlind är riktigt nöjd! Jag letar för fullt!

back to work:)

Nu så, jag ska börja jobba igen förmodligen slutet av aug eller början av sept! Forex Bank called me back, så nu framför ska jag jobba på Väla centrum. Anledningen till att jag mådde dåligt i helgen var att de ville redan att jag skulle börja jobba 1 JULI, och då fick jag lite panik. JAG BLEV ÖVERLYCKLIG över jobbet, men jag blev ledsen att jag var tvungen att börja jobba mycket tidigare än vad jag hade tänkt mig, ingen förskoleplats var största problemet. Var ska jag göra av Arlind? Alban visste inte om han kunde vara pappaledig osv...usch jag visste inte var eller vad jag skulle tänka på.
På måndag åkte jag ute till Väla och fick ett fantastiskt besked. Ille kan vara hemma denna sommaren också och börja jobba som jag hade tänkt mig. Chefen kunde inte ge mig bättre nyheter någonsin. Jag satt där och tackade och bugade och tårarna bara sprutade ute! JAG VAR SÅÅÅÅ GLAD!
Måste bara tack min fina vän Sofie! Utan dig hade jag aldrig fått detta! Jag är dig såååå tacksam!!! Fan, vad vi kommer ha det gött i höst ihop:)
Nu vet ni!!!
Över till andra roligheter, idag besöktes Busfabriken av prinsen och två prinsessor:) Arlind hade inte sovit middag, han blev så glad när han kom av vagnen och lekte och busade på. Ines tog fler steg och bara sprang förbi, mamma Dalida blev helt ställd, vad hände precis??? Ojjjj ojjj vad dessa tre kommer busa i sommar och jag får vara med och ta del av detta:) :)
Nu ska jag lägga mig faktsikt, Arlind däckade redan vid 20,30 så finns risk att vi får en tidig morgon:)

HAPPY

Klumpen är borta, jag mår mycket bättre! Min framtid ser såååå ljus ut och allt detta jobbiga försvann imorse!!
Men ja var bara tvungen att skriva, att Ille is back!
Söta vänner och familj har hört av sig och varit lite orliga över min förra inlägg, men idag fick jag positiva besked så jag är glad och mår toppen igen!
Skriver mer imor och berättar varför, nu ska jag nanna!

klump

Jag känner och har känt hela dagen en klump i magen! Jag vet inte vad som händer, vad som händer i mina tankar just nu! Jag vet inte om jag känner mig ledsen, stressad eller bara vanlig......Lite nya saker har hänt senaste dagen i mitt liv, men jag känner inte att jag är redo att skriva om detta ännu. Kanske kan vara det som spökar i kroppen på mig, kanske hjärnan och hjärtat försöker säga något eller vad är detta? Känner att jag har inte grepp om något för tillfället (MIN SON självklart), men detta har inget med honom att göra. jaja, ska skaka av detta nu!
imor är det sista dagen av min diet iaf. Jag har varit sååååå duktig! Jag kommer in i mina MIA Fornarina, mina älskling jeans:) Självklart är det bara att acceptera att jag har fött barn och lite tecken på detta kommer finnas i min kropp, men WHAT the Fuck, jag är nöjd! Ska köra detta 1gång till innnan vi åker på semester....:)
Mamma,pappa o brosan drar till London på tis, vet ni hur sugen jag är på att följa med. Men just nu passar det inte eftersom farbror bor lite utanför London för tillfället, och jag orkar faktiskt inte åka tunnelbana osv med Arlind. Hoppas han flyttar back in the city:) annars får jag åka när han börjat gå så han kan springa lite osv....för jag tror inte han är sugen på att shoppa med mamma långa dagar...;)
mannen kollar på fotboll me killarna, och jag försöker tankar och få klumpen i magen att försvinna! tjing tjing så länge;)

Mys Molly

Vi har nog aldig varit ute i Ramlösa lika tidigt som vi var idag! Men det var så länge sen jag o Johanna träffades så vi vill utnyttja dagen till max. Så kl 10.20 satte vi oss på bussen och busen Arlind och Molly började busa för dagen!
Molly mus har blivit så söt o gosig. Hon har alltid gosat o myst med mig:) Ni ska se henne krama en och verkligen gosa....ooooo så underbart:) Men underbart dag har vi haft, god lunch, promenad i vackra vädret och mys mys med massa bus:)
Imor ska vi besöka sista förskolan som vi tittar på. Jag har hört massa bra om den med så vi får hoppas att rykten stämmer!
Jag kan nästan blir ledsen av tanken att han ska brja på förskola, fast jag vet att förskola är jätte bra för barnet där de kan lära och utvecklas på ett ehlt annat sätt som de inte kan göra hemma men ändå så känner jag en stor klump i magen. Tror det är extremt jobbigt för oss mammor än vad det är för papporna eller? Kan verkligen bröja gråta av tanken att han ska inte vara med mig på dagen....*snyft snyft*
Nu ska jag lägga mig och hoppas på att Arlind vaknar i tid imor, alltid lika spännade när vi ska iväg någonstans att han inte vaknar när jag vill utan jag får sitta och vänta på honom. Förra veckan när vi skulle besöka Duvungarna så fick vi väcka han för han hade bestämt sig för att sova länge....liknar mig väldigt där:)
Sov gott, o massa söta drömmar
Alba, teta o Arlind saknar dig:(

Bakdag

Jag har alltid föreställt mig att när jag blir mamma kommer jag bli en sorts mamma som bakar bullar, bakar kakor, bakar bröd och massa gottisar men Arlind var inte allts den stillasittande bebisen som kunde underhålla sig länge så jag tror inte jag har bakat MÅNGA gånger men idag fick jag ett ryck. Regnet öset ner, Arlind hade upptäckt massa roliga saker i våra köksluckor så jag passade på och bakade kanelbullar fast jag går på diet. Måste erkänna att jag smakade på EN för jag ville bara se om de var ätliga;) Så sparat massor i frysen tills på måndag;)
Men idag var vi bara mysiga hemma:)
Imor däremot har vi avslut på våra mammaträffar via BVC. Kan inte fatta att dem är så stora, jag minns så väl när BVC sköterska sa njut för dem växer jätte snabbt och vips så är vi här nu:) Är det verkligen sant att man kommer njuta extra mycket med nästa barn? Kan det verkligen stämma?
Jag älskar flickor, men jag ÄLSKAR pojkar. JAg känner att jag är en pojk mamma, jag är den som alltid hittat på bus och saker, så jag har så svårt att se mig själv med en dotter och man ska lära henne vara söt och fin samt visa hur flickor ska bete sig. Så känner att mitt nästa barn också kommer vara en pojke (JAG ÄR INTE GRAVID).
Ska nanna,
natti natt!

Bvc kontroll idag

10 månaders kontrollen utfördes idag eftersom påskhelgen kommer snart så hon hade bokat in oss tidigare! Vi hade varit på babycafet innan på morgonen så han var uppe i varv och ville knappt göra som Camilla ville, så mamma fick hoppa in och spela sköterska! Ni skulle se så fokuserad han var när han ska utföra pincettgreppet, så fokuserad! 
Såklart så har han blivit större sen sist, 11kg o 77cm lång:) följer kurvan jätte fint som vanligt sa hon, samt han ligger ju över lite så jag hade inget oroa mig för fast inte äter som han brukar! Nu är 4:e tanden påväg fram med....så händerna är i munnen hela tiden:)

Idag började även min diet igen! Jag tycker inte den för för jobbig så jag känner jag gärna vill göra en vecka till. Idag så hann jag med både pilates och 1 timme lång powerwalk med vagen när Arlind sov sin sovstund samt att vi var på babysimmet. Så idag känner jag verkligen att jag varit duktig!

Nu ska jag njuta lite till framför tv innan jag kastar in handduken för ikväll....

Vad ska vi göra imor?????


Heeeeej!!

OOO jag hinner inte blogga, fast jag önskar jag verkligen kunde göra det oftare! Såfort Arlind är vaken och jag sätter mig vid dator så är han så nyfiken och vill knappa på....2 bokstäver saknas:( Så jag hinner inte, och när han sover så vill jag göra massa andra saker och passa på hinna med medan han sover!
Angående dieten, jag vet inte vad den heter faktiskt! Men den hjälper defintitiv. Nu väger jag lika mycket som jag vägde innan jag blev gravid precis. Jag har tagit 2 dagar paus faktiskt för att igår så var vi på Esmas lilla 1års kalas. söta lilla tjejen var så duktig när vi sjöng för henne, men iaf jag fick avbryta dieten för såklart så serverades god mat och trevlig sällskap. Så vi gör paus idag med och börjar 1 vecka till.....
Imor ska vi på BVc kontroll:) jätte spännade verkligen.....
Jag har hela dagen suttit och tittat på Arlind och verkligen sett hur stor han har blivit. Att Esma blev 1 år blev en liten wake up call för mig att gud vad tiden verkligen springer iväg....snart är det vi som ska ha 1års kalas för vår lilla kille. Vi har börjar planera lite, men vi är inte överens om storleken på hur stor festen ska vara.
nu ska jag varva ner lite, vi har varit igång hela dagen och Arlind har varit såååå duktig! Han klagade inte en enda sekund utan verkligen följde me vad vi skulle göra:)
see you!!!
MIN BÄSTA

1 vecka....

Ja då var denna veckan av dieten avklart och jag kan tala om för er att jag faktisktisk inte fuskat! Idag står det på schemat att man inte ska äta någon middag men eftersom jag ammar så åt jag fast en liten middag ändå...
Jag vet inte om jag gått ner jätte mycket eller så, men jag känner mig mycket lättare i kroppen och det är jag nöjd med. Men jag har en vecka kvar nu så.....
Arlind har längre inga rutiner och jag tror det har med hans tänder och göra. Jag ser att dem är påväg nu, och 3 st samtidigt verkar det som så jag kan förstå att han inte är på sitt vanliga jag. Han har alltid varit galen i mat men nu så kan han fakiskt säga till när han är hungrig och när han inte vill ha mer så jag behöver inte oroa mig så mycket;)
Idag var vi och besöka Duvungarna på sundspärlan, vilken fantastisk förskola! Jag hade gärna velat att han gick där men jag tror att det är väldigt svårt att få plats för att hon rektorn sa att syskonen går förre och fyller upp en hel del platser:( men vilken fin förskola! Hoppas hoppas iallfall att vi får plats...:)
På måndag har vi kontroll och jag är så nyfiken över hur lång han har blivit för att jag tycker att vissa byxor i strl 80 inte passar längre! Så jag vill verkligen veta....
Dags för BB!
Njut

RÖSTA

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=41588
RÖSTA på min lill kille!

diet schema....

jag är på dag 4, och idag känns det mycket lättare än dem andra dagarna! Idag ska jag börja med powerwalken och extra lång pilates träning.... Jag vet inte om jag kommer gå ner eller så, men det känns skönt i kroppen att bli av med skit maten så vi får se!!! Känner bara att jag vill såååå gärna komma in i ALLA mina kläder....
(inte bästa bilden, men hoppas ni kan se)

Förslag....

Vad ska man göra idag? Jag vet seriöst inte vad vi ska hitta på idag...
Igår gick vi ner till stan sista minuten för vi hade verkligen ingen ide vad vi ska göra...Det var jätte mysigt att få umgåss med mina killar:) Sen fick vi fina besök av vackra Dafina och hennes familj och sen kom mamma o pappa o brosan på lite kvällmys:)
Arlind återigen somnade kl 21...jag vet inte vad det är som händer faktiskt...men han ändrar sin dygnschema nu märks det verkligen!
Min diet, dag nr 3! idag känns det lite lättare faktsikt.. Jag ska lägga upp diet schemat som jag följer, men jag lägger till lite frukt när jag börjar bli små sugen på skit, samt eftersom jag ammar fortfarande så måste jag tänka på det! Men jag har varit duktig faktiskt...Kämpigt är det, men jag hoppas det ger resultat! Imor börjar träningen på allvar!!
lägger in bilden sen...ska förberad min lunch.
Kokt spenat, 1 tomat o 1 färsk frukt!
Mums???

Rinnande näsa.....

Ja, tyvärr åkte vi på en förkylning här samt feber igår! Men idag är det mycket bättre! Tack o lov! (peppar peppar), våra nätter har ändå varit smärtfria om man får säga så! Vi har höjt sängen och han får sova i en högra kudde än vanligt så har det gått bra! Vi har faktiskt medvetet gjort honom ledsen när han sovit för han hade svårt att andas och slemmet irriterade för han fick inte ro, så Alban har fått hålla och jag struta in nässpray:) Sen har det gått bra faktiskt...
Igår hade vi en fantastisk natt annars, kan ni fatta att jag la honom kl 20 prick, och han vaknade 08.00 dagen efter med en matabrott vid 05.30:) Förstår ni hur lycklig jag va eller? Jag var helt säkert på att han skulle vakna kl 5-6 på morgonen:) Få se om vad som händer idag.....
Idag har jag börjat på en diet som vara i 14 dagar, vilket jag hoppas kommer ge lite resultat med. På måndag börja jag träna lite mer än vanligt men väntar nån dag så inte kroppen får en chock. En vännina har gått ner 4 kg, och det är JÄTTE BRA om jag med hade kunnat göra det! Mitt mål just nu är 4-5 kg, och sen hjälper detta så kommer jag göra dieten en gång till innan vi åker på semster!
Denna helg är A ledig, så vi ska ta tag i lite saker hemma som inte hunnit bli klara och nu är det dags faktiskt! Få se om vi hinner ut en vända till föräldrarna med....
Trevlig weekend...

RSS 2.0