Arlind Asani

Här är han:)
Arlind Asani, föddes den 26juni kl 11.31:) Vägde 3410 g och 51 cm lång:)

No bebis ida heller,tror ja

Jag har busat med Alba hela dagen så jag hoppas det kanske startar igång något ikväll:) Så skönt det var ida, fint väder med underbara människor runt omkring sig samt god fika, det kallar jag för semester:)
Imor är det besök hos Bm ifall, om lillisen inte kommer ikväll, ska bli roligt o se vad hon säger imor:) Hon trodde ju inte att vi skulle ses....Jag hoppas jag föder någon av dessa dagar, tiskväll, ons dag eller tors kväll för då jobbar Aniaras mamma på förlossningen och det hade varit så underbart att få henne:) Känner mig lugn redan nu med henne:) Såå jag hoppasssss, snälla ska det hända så låt det hända någon av dessa:)
nu busar Alba, och vill åt datan ...måste gå:)

MMM NU är vi 1 dag över

JA hann skriva innan lillisen kom iaf! Trodde faktiskt han skulle komma innan söndag men han har bestämt sig att vara där inne alltså...Jag mår fortfarande fruktansvärt bra, jag är ute och går och fortfarande väldigt social:) Jag känner mig redo och stark, men han kanske inte tycker det....Fick ett sådant veckomail som jag fått nu under hela min graviditet, och såg lite positivt i att gå över i tiden:)


Finns fördelar

Om det är en normal graviditet och du och ditt barn är friska finns det ingen anledning att sätta igång förlossningen på konstgjord väg innan du har gått ett par veckor över tiden. Allmän otålighet är inte skäl nog. Det finns flera fördelar med att vara gravid länge. Livmodertappen hinner mogna och livmodermunnen hinner bli mjuk och öppna sig. Hormonet relaxin får ytterligare tid att mjuka upp dina bäckenfogar så att förlossningen kan ske smidigt

Så något positivt kanske det ändå är....Men vi får se!
Nu försöker jag få dagar att gå, jag städar och plockar undan saker jag länge har stört mig. När vi flyttade in i denna lägenhet som vi köpte i nov, så var det då jag var i börjar av min graviditet och hade fortfarande illamående som spökade mig, så jag var inte så pigg för att packa upp och fixa och placera kläderna på rätt ställe, utan min mission var att få bort allt från vägen! Nu börjar ja känna att jag har ingen aning var hälften av mina saker är, så idag tänkte jag sortera min garderob o se vad jag kan och inte kan använda:)
Min kära bror är iväg på någon stor school mission och kommer hem på torsdag så vi får se om han hinner vara med min bebis ankomst, eller så känner lillisen att hela familjen är inte samlade! När jag fick reda på att jag var gravid, samma dag som vi skrev på köpkontraktet så berättade vi ju för familjen och då saknades min lillebror me, han var i Stockholm så jag fick berätta för han via telefon för han hann inte vänta på mig 2 minuter extra;)Så vi får se om lillisen kommer på mammas födelsedag:)
Nu ska ja först se om jag kan beställa lite saker jag saknar, sen garderob rensning:)

ooooo

Nu är jag faktiskt trött! Jag vill att lillisen ska komma ut så jag kan börja gå normal och inte som en gigantisk höggravid kvinna! Det har varit helt fantastiskt att vara gravid och göra denna resa, men nu känner jag mig redo! Nu har jag varit hemma imor i 2 veckor och fixat och donat med allt, nu vet jag seriöst inte vilka mer projekt jag ska börja med! Jag är utvilad och jag vill detta nu!
Ska testa hallonbladte nu me, för vissa säger att det kan hjälpa till lite så vi får se om det stämmer.....Sammandragningar har jag på kvällen, me inga direkta värk! Jag var ju hos Bm och hon tycker verkligen att min magen hade sjunik rejält sen sist och nu var han fixerad med, så hon trodde inte vi skulle ses nästa vecka på vår bokad tid! Hon kramade mig och blev lite rörd kände jag, så vi får se om hon har rätt:) Nu tror jag också att Alban är redo för detta, nu vill han gärna att busen kommer ut för vi är verkligen nyfikna av att se hur han ser ut! Vem är busen som varit i min mage i 40 veckor?
Få se om jag hinner skriva igen innan han kommer......

98,2 % av 100% är avklarat

Som ni ser är det inte mycket mycket kvar för att avklara eller fullfölja hela denna graviditet! Jag är ju BF på söndagen men känner verkligen inte av något som är påväg ut ur mig!
Dagarna är väldigt sysselsatta och tråkiga får jag faktiskt erkänna! Inte roligt att passera min spegel i hallen och se sig själv miljontals gånger med dem extra kilon man lagt på sig under den fantastiska resa! Jag hoppas som sagt att lillen väger en del, så många av dem kilona är hans;)
Men jag känner mig väldig stor o klumpig just nu, och det känns skit emellanåt:) Men men snart så börja så försvinner denna stor mage och jag kan känna mig själv igen:) Jag har sagt att jag ska ta det lugnt med träningen tills BM ger mig en OK, sen jävlar ska vi ner dem kilona som jag vill bli av med direkt! Kommer verkligen inte skjuta på det, alla mina kläder som ja saknar, mina jeans som jag älskar! SOOOONNNN:)
Idag kommer dagen att tillbringas med vackra Aniara, önskade bara att solen var framme så vi kunde hitta oss en speciell "träd" här i HBg me, gumman och handla våra baguetter me pålägg och bara sitta där i flera timmar och snacka som förr:) Men vi myser på idag så ser vi..............
Puss mina fans....
i Love you

snart ska skötbordet monteras upp

Idag går vi in i V 40:) nu har jag fullföljt alla dessa veckor....Jag minns när jag fick reda på att jag var gravid att jag hade en stor rädsla till att få missfall. Jag hade läst så mycket om att det är vanligare än vad man tror, så jag kan ärligt tala om för er att jag nästan förväntade mig detta!Jag ville inte tro det värsta, men jag hade en enorm rädsla för detta, mer än vanligt fast alla sa till mig att jag inte skulle tänka på det. Vi valde att endast berätta för föräldrarna först innan vi spred ut detta, och jag ville vänta till v 12-13 tills risken för missfall var över! Minns att jag andades och verkligen pustade ut för detta:) Även efter dessa veckor så var jag stenhård och sa till alla att absolut inte handla något till bebisen förrän jag kände mig redo för detta! Så ingen handlade något, för jag tänkte mycket att tar man ut glädjan i förskott så kan något dåligt hända sen. Där är gott om tid och handla saker, och jag hann me allt! Nu är jag helt klart med allt, förutom blöjor har jag faktiskt inte köpt för att alla säger att man får i början i sjukhuset samt jag vet inte hur stor lillen är, så det är inte så bråttom;)
Jag mår toppen kan jag tala om för er:) Går, dansar och gör massa saker fast jag kan föda vilken sekund som helst! Så länge det inte är varmt ut så klara jag mig jätte bra:) Denna vecka är inte så fullbokat som förra veckan var....så vi kommer att ta en dag i taget verkligen:) Och VILA:)
Nu ska jag upp och montera upp skötbordet och garderoben undertiden Alban kollar på fotbollen:)
pusss

10 dagar till BF nu

Jappp nu e ja mammaledig och njuter av att vara hemma, sover länge om dagarna och njuter verkligen:)
idag är det 10 dagar kvar.....vart tog tiden vägen? ändå tycker jag inte att jag är så stor som alla andra höggravid kvinnor är, men men kanske bara jag som tycker så jag vet inte! Trodde faktiskt att jag skulle bli större... Men nu läääägtar jag faktiskt! Känns som jag sitter på nålar och lyssnar på min kropp o alla impulser och känslor som strömmar i min kropp och det är värk eller vad jag känner! Men jag tror inte det är dags ännu, jag har ju kanppt några sammansdragningar eller nåt så ja tror han kommer busa ett tag till:)
Blivande mamma o pappa

Buzzador

Tips till oss blivande mammor eller småbarnföräldrar  ; Jag har varit med i Buzzador länge nu och testat allt från tvättmedel till tandkräm och the... Just nu är vi målgruppen ;) Alltid kul med gratisgrejer... :)
Buzzador har många spännande kampanjer på gång, varav flera är riktade mot småbarnsföräldrar. Vi söker nu fler småbarnsföräldrar, även personer med riktigt små bebisar och gravida.
Gå in på denna länken och registrera er; de har bra kampanjer och skickar ut gratis prover och man behöver bara rapportera på sin sida sen när man testat, väldigt enkelt!
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?&file=u-regstep1&lang=SE&refstr=pillow
Ps. Du kan vara med fast du inte är gravid, finnas massor av olika kampanjer som anpassas till alla!
Vill ni vara med, och det går inte att registrera sig via länge, skriv in din epost adress på min blogg så skickar jag iväg en invite till dig:)
Det är faktiskt kul me gratis stuff eller hur?

Dagarna går, men ingen bebis ännu!

Ja har hela veckan som sagt bokat me nära och kära för att mina dagar ska gå, och då kanske han kommer foretare eller nåt...jag vet inte en inbillning jag fått för mig bara att ju mer planer, desto fortare kommer han:)
Ena dagen tycker jag inte det är någon större jobbig het med att ha denna mage och dessa extra kilon, men vissa dagar är jag riktigt trött på det och villa att personen som är inne, ska komma ut! Men sen stelnar jag till och bli nervös över det...så det är en berg o dalbana med mina känslor just nu:)
Jag är som sagt inte nervös för förlossningen för nu vet ja att bebisen måste komma ut från mig vare sig jag vill eller inte, men jag är skit nervös över allt det som väntar oss. Hur ska vi vara som föräldrar, kommer vi fixa detta? det är såna saker som går i våra huvud just nu.....men det lägger sig väl när man ser denna lilla varelsen, då kanske man fattar allt som alla säger
Nu snart kl 13 är det dags för Bm besök, en lite rutin kontroll. Har ett möte till nästa ons, men vi får se om han är kvar då eller ute i vida världen:)
11 dagar till BF................................

Nu har ja packat väskan

Jag lovade mig själv att första saken jag skulle göra på lördag morgon är att packa min förlossningväska, men kan tala om för er det var inte så enkelt, va fan jag vet inte vad jag behöver och inte behöver men det blev lite saker iaf:) Jag hoppas jag hinner slänga in det sista iaf precis då jag får värk!
Inatt var det min värsta natt, jag hade så ont i min händer. Ingen blodcirkulation i handen o mellan fingrarna, har aldrig haft den obehagliga och smärtsamma känsla i händerna, jag vaknade kl 5 på morgonen och sov i små stunder sen där efter så jag är riktigt trött just nu! Sitter här i balkongen och funderar om jag ska sova lite innan Alban kommer hem....
OoO yesss va o såg Sex and the city igår, såååå nice nice nice, men måste erkänna att 1:an va mycket bättre, men såååååå klart var det värt att se 2:an me:) Dock var det lite jobbigt och sitta i 2h o 27 min med en bamse mage iväg som inte kunde lugna ner sig men ja kämpade på:)
Vi får se vad dagen har att erbjuda ida..........................

1,5 timme kvar....

Jag kan inte förstå, jag jobbar 1,5 timme till sen går jag på mummyledighet i minst 1,5 år:) Det va sååå länge sen jag var ledig så länge, tror jag börjjade jobba när jag var 15-16 år gammal och sen dessa har jag alltid jobbat och nu helt plötsligt så behöver jag inte det mer....Så sjukt skönt!

Börjar fira min mammaledighet me grilning me de kära Milot o Vlora, sen ska vi se Sex And the city vi tjejer:) seriöst kan det bli bättre=)

Jag har världens bästa vänner, en av dem som jag inte ser så ofta tyvärr Vlora P, hade postat ett fint present till lillgrabben:) Ja ska fota det sen, så får ni se! Jag blev så glad och rörd att folk är så underbar och tänker på mig:) Tack tack o 10000 ggr tack verkligen söta du:)

Jag försker planera in lite saker o göra nästa vecka så dagarna går lite fortare, få se om han väljer o avbryta dem eller vad som händer! Både Ali o Ari har tydligen drömt att jag föder i deras drömmar, och det äckligaste med det är att Ali drömde att Ari hade fött, och dagen efter så gjorde hon och lill Alba kom. Är han synsk lr vad händer? Sluta sluta, båda två mina kära syskon!

Men nu är det tungt, och det gör ont lite varje gång han rör sig faktiskt! Nu märker jag att han har inte plats mer, för det känns som han får utbrott i magen på kvällarna för hela magen börjar hoppa åt alla håll, så han är en bestämd man, som sin mamma:)

Just det, jag kom hem igår och såklart så var hallen jätte fint och snyggt:) Känns så skönt att det också är gjort och killarna gjorde ett fantastiskt jobb:) Men jätte fint:)

Nää nu ska ja göra annat så tiden går fortare....

Men ja kan inte fatta det...

Jag kan inte fatta att jag fortfarande jobbar i detta stadie, jag är höggravid o svullen och ej så snygg som jag brukar vara"lite skämt är faktiskt tillåtet i min blogg":) Men jag jobbar 2 dagar till, imomr o på torsdag! Jag måste faktiskt få berömma mig själv hur duktig jag är att jag klara det! Är ni inte stolta över mig?

Nu sitter jag hemma hos familjen och umgåtts med dem nu i två dagar och varit hur underbart som helst, men självklart så tänker jag mycket på hinner jag komma hit själv igen, och nästa gång jag kommer så kanske jag har en lillkille som ska besöka me...Mycket känslor och tankar som springer i huvudet på mig just nu! Men nu är jag redo för honom, jag är så nyfiken över denna lilla grabb, vem som sparkar mig om dagarna och sover som en ängel om kvällarna.

Nu har min man och Milot gjort klart min fina hall dessa dagar jag har vatt här! det ser fint ut på bilden iaf, vi får se verkligheten när jag kommer hem imor:)

Nu ska ja ut o promener me min prinsessa:)

Höras sen

RSS 2.0