Gröt ; check:)

Jaaapp, provade gröt ikväll för jag hoppas att d håller honom mätt igenom natten fram till morgonen så vi får se! BVc sköterskan trodde d me, men ja gav ju inte så mycket ikväll! Men d var värt och testa och det var faktiskt gott!
Får träffa Sara snart och snacka lite matsnack med henne, jag är ju glad att jag har folk runt omkring mig som kan tipsa mig saker! TAck alla ni söta!
Imor är det lekdags med Molly:) ska bli mysigt...god natt

Över båda kurvorna.....Jag är lycklig:)

Som sagt BVc kontroll idag, och lillskrutten väger 7820g och 67cm lång! ÖVER KURVORNA!
så mysigt och jag blev så glad eftersom jag har varit lite nervös eftersom jag helammat den senaste månaden utan någon ersättning:)
Nu ska vi börja ge gröt kanske han blir bra mätt och kan sova igenom natten tycker bvc sköterskan! Så imor börjar d projektet:)
Jag är på jakt efter en bra åkpåse.....vad ska jga ha för någon? Är det någon som har något bra tips? Jag har vagnen Brio Sing så ni vet.... rekommendera snälla!
Nu ska jag nanna!

Bvc kontroll idag

Japp  det är lite nervöst för nu har vi inte vägt oss på 1 månad så det ska bli intressant att se!
Vi har ju som sagt börjat med matsmakiserna, och vad han gillar dem! HAn gapar munnen innan ja ens hunnit ta bort skeden från han! Så ska se om vi kanske ska börja ge välling på nätterna så slipper han vakna den gången på natten utan sover igenom den matstunden!
Idag ska ja mysa med Louise...underbart!
Tänk att imor är min lillkille 4 månader! Dagarna bara springer iväg! Vi har inhandlat tv till vårt sovrum och det är så mysigt på kvällarna att varva ner och morgonen mysa:)
Nu ska ja fixa mig...återkommer sen me info hur d gick hos BVC:)

Älskar mitt liv!

Nu har jag landat ordentligt! Nu har jag landat som mamma, jag är mamma för resten av mitt liv till en liten pojke! Jag känner honom nu, han känner mig, han älskar mig med, han blir glad när han ser mig och letar och känner igen mig! Jag är HANS mamma!
Jag tänker ibland att jag borde ha valt mammalivet för länge sen, för det är verkligen underbart! Vi njuter verkligen varje dag:) Han är riktig mysig och gillar speciellt när vi är ute och hittar på saker nu! Han blir faktiskt rastlös hemma...så jag hoppas vinter dröjer länge!

NO

gick inte allts o blogga från mobilen.....hur ska vi nu lösa detta???

Smakportioner är testade

JAg vet att han kanske fortfarande för liten men han förstår mer än vad jag trodde! Innan när vi åt hade vi honom på bordet, men nu på senaste tid när vi har ätit middag så han har klagat o följt min hand i min mun, och då sa vi att vi skulle börja testa lite!
Så han har smakat på banan, vilket han gillade och palsternacka o morot, och han gillar det! ni ska se när ja börjar "mata" honom, han vill inte sluta tills jag tar upp han från matstolen! Min fina kille!
Nu i veckan ska ja försöka koka morötter o lägg det i portionskuber som blev inhandlade idag! Han äter ju inte så mycket, så dem smakportionerna är rätt så stora för honom så man måste slänga rätt så mycket mat sås lika bra o koka själv o det är billigare!
Nu ska ja nanna....veckan har massor o bjuda på!
Förresten vi var på dop igår!
Molly, som är född 25juni, Arlinds första kompis döptes i Raus kyrka, och det var min första dop! Jätte fint och trevligt verkligen:)
Kram igen

iphone 4

Nu har jag den i handen min näst näst finaste ägodel (1:a Arlind, 2:a alban) o IPHONE 4 Next:)
Nu kan jag blogga mer, när vi är ute på våra promenader, när jag ligger o ammar honom helt enkelt när jag vill:) eller jag hoppas jag hinner! Min lill kille växer bara, o är så lekfull o glad så ja hinner inte alltid göra det jag vill fast han ligger i babygymmen o leker! Han vill ha min bekräftelse och bara sitta brevvid honom:) Han gör mig så glad! Jag har aldrig kunna förstå först och främst mina föräldara hur mycket kärlek och lojalitet de gav till oss barnen, och jag kunde inte förstå att de hade så mycket! Men NU förstår jag!
JAg älskar Arlind så, han gör mig så glad, och lycklig och tar fram de bästa sidorna inom mig!
Tänk att han snart är 4 måander, och jag blir ledsen när jag tänker på hur snabbt tiden egentligen springer iväg. Det känns som jobbdagen kommer att komma när som :(
nU ska JA kolla på paradise hotel och äta upp mina oreos:) det är ju lördag och jag har varit så duktig och inte ätit onödiga saker denna vecka...snart börjr pilates träningen:)
kram o natti natt

Semester tell:)

OOO ja, kan börja med att berätta att vi har haft det underbart:) Arlind har varit snäll och duktig! Ja vet inte om jag skrivit att vi skulle köra natt tid, men det gjorde vi iaf, kl 02 och jag bara flyttade över Arlind till bilstolen, så sov han igenom hela natten med en matavbrott:) Annars va ja jätte nöjd, samma sak på hemvägen! Sen resten av tiden som han var vaken, så var det att sjunga, leka o mysa me honom:) Det gick galant.....fattar inte varför jag var orolig???
Idag är han 15 veckor gammal, ja fick nästan tänka till när jag vaknade imorse....Gud 15 veckor!
Men han är så snäll, o ja kan nu stolt berätta att han "visst" gillar babygymmen....nu ser han leksakerna och börjar ta på dem...så härligt:) Nu kan han ligga på golvet i en filt o se på tv, eller titta ut igenom fönstret på hur träden rör sig osv... ja är så glad:)
Jag vet inte om jag berättat om boken, växa och upptäcka världen:)
Kan starkt rekommendera den till alla er där ut:) Berätta om vissa veckor, utvecklingsveckor som alla små bebisar går igenom:) Underbar bok!
Har upptäckt att han gillar musik, så ja ska leta upp nån sånggrupp för bebisar och börja gå dit! Han verkligen älskar Imse vimse spindel:)

i schweiz ar vi

vi har det bra, arlind mar bra o verkar gilla det. bilresan ner gick bra, vi borjade kora kl 02.00 pa natten o lyckades inte vacka lillen...o han sova gott.Vaknade nar han skulle ata o nannade vidare till kl 9. Sa ja va glad o stressen slàppte:) Sen var d att sysselsatta han men det gick bra...han satt snàllt i bilstolen o lekte o tittade.
HAn va helt slut sen nar vi va framme, sov fran kl 20 till 10 dagen efter med 2 matpauser....han va slut.
Nu ska vi njuta vidare...kramar

RSS 2.0