Halo, Beyonce

Beyonce, en stark kvinnlig artist som är såå grym verkligen! Lyssna bara ordentligt på låten Halo, så kommer ni förstå vad jag menar! T.o.m Alba älskar den.

Precis hemkommen till mina föräldras lägenhet, passar den nu när de är iväg och njuter! Känns så tomt här utan dem, igår pratade jag me Ali och fick de bästa nyheterna någon kan få. Ni som inte vet, har jag e grym och smart bror som inte allts liknar nån av oss syskonen. Han e smart,begåvad och rolig liten troll. Min ögonsten helt enkelt! Han hade fått reda på sin betyg från Procivitas, och han hade fått ALLA MVG förutom idrotten VG. Jag är sååå stolt över hans betyg i idrott eftersom han inte så idrottintresserad som vi andra i familjen är. Han är vår smart och beautiful kid! Va bara tvungen att skryta lite om brosan min:)

Dessa dagar har vait helt ljuvliga, solen skiner som bara den och Tunisen är betalad och klar!Om två månader sitter jag vid Afrikas kust me Vlora och njuter av underbara drinkar. Tack Alban för denna fina resa, ser så fram emot det!
Alban vill så gärna åka till Kosova, vilket jag förstår men ändå oehört happy över att vi ändå kunde hitta tid att åka till Tunisien ihop, fast vi ska till Kosova me:) Vem vet, kanske vår sista resa utan barn...eller så hinner vi kanske nån till innan barnplaneringen sätts igång.


Men nu ska jag iväg och besöka min lilla prinssesa som har blivit så stor, 6 kg och 300g vägen hon nu och blivit 59cm lång:) Växer hon 1 meter till så är vi nästan lika långa:) *skrattar*
Sen iväg och jobba lite, imor är jag och Alban lediga och ska till Malmö och shoppa lite:)
Puss min fans....




Midsommar and Mario Ballotelli

Familljen åkte igår, sa hej då till varandra på Espresso House, ville inte med och vinka av dem. Det känns redan så mycket att de ska åka och att vi inte ses där nere detta år....De kändes tungt för pappa oxå att han inte får träffas nere i Kosova några dagar och njuta av semestren tillsammans men inget och göra denna gång.

Istället passade jag och Alban, storhandla och förbereda inför vår grillning. fick tag på mina cider iallfall fast jag va lite ledsen att Sofie, en kollega till mig blev lite ledsen på mig. Men än en gång, inget jag gjorde va med mening, jag va innerligt ledsen att det blev som det blev, så jag hoppas du inte e sur på mig på måndag sen...Kram sofie.
Men grillningen blev lyckat, cidern smakade ljuvligt och jag kände verkligen att det va snart dags för semster  så man kunde njuta av massa cider. Alban fixade till köttet och jag fixade resten och t.o.m bakade Marängtårta / Pinocchiotårta som blev jätte lyckad:) Maten blev underbart god...MUMS MUMS MUMS kan lova det blir samma sak imor med:)



Nu ikväll efter att varit och umgåtts med mina svärföräldrar tog jag och Alban en promenad på stan och trallade oss runt där och utanför Knutpunkten så ser jag Mario Ballotelli och Robert Acquafresca och självklart efter att hejat på dem och skakat hand med dessa italianos så va jag tvungen och fråga efter ett foto med dem, ett bevis för mig själv:) (vet att jag låter som en barnunge nu, men det är okej ibland). Sofie, jag fick reda på att de bodde på Marina Plaza, så du vet:)
Här e bildbeviset, så ni tror mig:)


Nu ska ja njuta vidare av vår skål chips och min goda sommardrink:)

vilka underbara dagar jag har fått!

Seriöst, det har varit helt underbart att få njuta ordentligt dessa dagar me familjen nu innan de åker iväg i 4 veckor, känns tungt men jag kan se att de behöver komma iväg och vila sig ordentligt!
Åkt i måndags efter jobbet, passade på eftersom jag va helt fri i tisdags. Hela måndagen så var det jag och Alba i soffan och kelades. Hon va så snäll och söt och lekfull den dagen så jag kan aldrig få nog av henne. Sen över till föräldrarna och brosan och njuta av en trevlig men uttröttad kväll. Så länge sen jag bara va hem och njöt min tid med dem.......
Tisdagen så träffades jag och Aniara upp på en playdate all day long på Torstens och we were bitching aboute everything, men det är svårt svårt ibland när man bor så långt ifrån varandra att samtidigt som man har massa man vill berätta så kommer bara hälften fram....men underbart att se henne bara:)
Onsdagen, idag då så jobbade jag fram till 14, kompade en timme för att komma iväg till Höganäs och fixa en fullmakt till min bil och sen till Ängelholm igen och njut av en hamburgartallrik på torget me min kära far. En underbar far och dotter time:)
Elin, Lousie och Aniara tack för fika idag brudar:) ser framemot nästa helg och partaj lite..d va ju inte igår!

Nu ska jag försöka få lite skönhetssömn, en ny dag väntar med massa spännade utmaningar!

Kiss och puss


vilken vecka!

Shit, god dame it vilken vecka om jag får uttrycka mig!
Vad fan finns d underbar männsikorna som längtar efter varje dag? Just de männsikor som betyder mest för en, och som man behöver varje dag finns verkligen inte för en varje dag. Hur ska man kunna klara sig om man inte kan eller hinner träffa dem lika mycket för at få sin överlevande dos?

Veckan har varit tufft, började bra men slutade lite halvt jobbigt speciellt på jobbet! fattar inte mig på vissa...men bara acceptera att alla är inte på samma planet som en själv.
Nu är iallfall vår resa till Tunisien så gott som beställt, så ser sååå fram emot denna resa. Vi åker me Milot och Vlora, och ska verkligen njuta, äta gott och dricka massa goda drinkar och BADA;) nice nice nice




Snart åker familjen ner och är borta i 4 veckor, första gången de ska vara bort så länge utan att vi inte kommer att ses? Alla de andra gångerna har vi iafall setts där nere hos farmors hus och njutit av semestren tillsammans, men detta året kommer att kännas.Känner att när jag bodde i Malmö så såg jag dem mer, jag hann hitta på saker med dem men ju närmare vi är desto mindre ses vi och nu kommer vi inte ses på 4 veckor. Sen kommer de hem och då ses vi knappt 1-2 dagar innan jag och Alban ger oss iväg i 2 veckor...hmmms mami saknar dig redan. och Ali dig mest för vi ses aldrig känns d som.

Men nu ska jag laga en god middag till mig och min man och försöka njuta av söndagskvällen, iallfall det lilla som är kvar av den.  sen imor åker jag till mamma och är borta i nån dag, så där hittar ni mig i Änglahålan;)


hahahah

Hahaha Visste att Zlatan skulle slå tillbaka;) men sorry kanske lite sent dock men men....bättre sent än aldrigt;)
Såg en snabb dokumentär om hur Zlatan inspirerat allt fler utländska killar att satsa på fotboll i högre nivå...roligt att visa att vi invandrare är duktiga och brinner för att utvecklas och komma någonstans i våra liv. Jätte roligt att se fler mini Zlatans utvecklas...vi får se vem nästa big Zlatan är....

Igår så åt jag för första gången vattenmelon för iår, det va underbart god men jag längtar till en riktigt underbar färdig mogen vattenmelon...Aniara och Anja minns ni när vi va i Kosova, hur en riktig medelhavs mogen vattenmelon smakar...???

Hmmm skattepengarna ska ha kommit för alla de lyckliga människor, tyvärr är jag inte en av dem=( Andra året nu jag får betala tillbaka, så himla orättvist verkligen! hade sååå behövt de extra cashen just nu....

Nu känner jag att jag ska njuta av sista Greys...satt verkligen och grät förra avsnittet så jag är spänd över hur säsongsfinalen kommer att avsluta...Alla dessa serier är så känslig nu tycker ja, satt och grät till Prison Breaks absolut sista avsnitt som går i Usa förra veckan. Så många år man kollat på den, och man har tappat lusten ett antal gånger att kolla på den, men jag måste säga till er alla att SLUTA INTE TITTA PÅ DEN, det är värd att se hela nu när man ändå kollat på så många avsnitt. KOLA KOLLA:)


Nu ska ja dregla över Zlatan lite till, Tv4 visar och pratar lite med honom...

jävligt skön God natt till er alla;)


Underbara söndag....

Måste med att säga, vad fan va d för spelande Sverige igår. gud så besviken jag var, vi va så laddade hos Shqipe och skulle festa till det ordentligt men Sverige såg till att vår stämning sjönk lite:(
Zlatan, lite besviken är jag dock. Men du e still my favorite STAR;)

Så lördagsdagen va det mystime med familjen Gjerqek i Änglastaden, där Alba va och hälsade på morfar o mormor;) Jag har nog lyckats få henne att lära sig att somna i någons armar, förlåt Ari men jag står ju ine ut när hon skriker och gråter. Sen när hon väl är lite större, så lovar jag att jag ska se till att passa henne mycket mycket oftare...Jag och hon aganist the world. Sedan va vi hos Shqipes och firade Faton, samt kollade då på matchen, men men inga fler kommentarer där.

Söndagen, inledes med en underbar söndags frukost med Alban, så skönt att vara lediga samtidigt! Sen va d lite mystime igen me fam Gjerqek med på väla denna gång, hittade dock inget Alba drog min uppmärksamhet här med. Vet att jag kan låta lite tjatig om henne, men jag svär alla ni som inte träffat henne, hon e så snäll och såå fin. dessutom jag är ju stora syster, på något sätt så kommer den överbeskyddande rollen in igen, kanske lyckats jag bättre denna gång.

Maja, min fina. Vet att det va länge sen vi talades vid, men du ska veta att jag saknar dig, såhär länge ifrån varandra får det inte gå längre. Jag måste som sagt skylla på vår nya nykomlig, så jag vet att du förstår.

Nu ska jag tacka för mig och denna härliga vecka....nu imor börjar nya tag med träningen:) Here i come.....



Du gamla, du fria....

Herregud, vi e inne i juni månad redan...vart tog halv av 2009 året egentligen?
Hmmm går det så här fort så är det dags kanske att ta tag i mitt liv ordentligt, kanske kolla upp lite framtidsdrömmar lite...gärna en fin litet hus någonstans;)
Håller samtidigt som jag försöker skriva något också sortera mina bilder igenom min tid i denna värld...fick köpa en ny USB minne igår, för måste försöka samla alla bilder på en och samma ställe;)

Aniara min fina, jag vi kan nog komma upp i princip vilken helg som helst, vi jobbar som sagt var annan helg bara, som nu denna helg är vi lediga sen nästa worrk o.s.v. är det nog helg som ni känner att det hade passat er utmärkt? Vi har inget planerat nu dessa kommande veckor, förmodligen åker vi ner till Kosova 2 veckor 22 juli, men d e är en bit framåt nu men ändå du ser hur snabbt tid går eller hur?

Usch nu vill jag klippa mig, eller göra något fint med mitt hår. Känner mig verkligen sliten och tråkig männsika, känner att det är sommar och vill verkligen vara fräsch, sommrig och allt för SOMMARE ÄR ju nästan här, handlade igår en jätte fin sommar klänning på Bikbok...Känner att denna sommar kommer  jag verkligen försöka att försöka klä upp mig lite för snart rensar jag ut garderoben, kör nån loppis marknad eller så? haha eller en mini Bikbok Sale outlet;)

Nää nu ska jag försöka fixa iordning mina bilder så ja kan sova viadre, imor börjar vår Heros weekend;)

Kiss Kisss

Imor gäller det för min herre att visa varför han är SKYTTEKUNGEN, tycker jag.....THE ONE AND ONLY
                                    ZLATAN IBRAHIMOVIC


En dag till....

Gud vilken vecka!
Imor, Fredag;) Känns att denna vecka har varit väldigt mycket, känns jag knappt kunnat gå till gymet och vara lika duktig som du ANiara;) Men nu nästa vecka ska jag försöka ta tag i det mer igem, i have to!
Nu denna månad har jag fått till uppgift att utbilda en kille på jobbet, han ska utbildas under hela denna månad, väldig duktig e han;) Trodde det skulle vara svårare, men det känns faktiskt att jag kommer nog att klara av denna utmaning. Samtdigt som jag lär ut så märker jag att jag kan en hel del om jobbet, och att jag trivs väldigt bra;)

Sen väntar en underbar helg av ledighet med min älskade man. Vi bestämde precis att vi skulle försöka se alla Heroes avsnitten i helgen, som vi gjorde en gång i tiden att vi låste in oss hemma och såg på de nyaste filmerna och på något sätt känns det som när man gick på högstadiet och man kollade på film med sin "kille";) Sååå underbart....så imor ska jag försöka hälsa på Alba lite me min svärmor sen börjar jag njuta av min helg.



Nu på senare tid känner jag att jag blivit lite glömsk, har tydligen missat min ögonläkartid som va viktig, och jag med möten känner jag brukar aldrig hände att jag missar det men men....får försöka förklara imor!Vet inte om det är så att det händer så mycket just nu i min omgivning att jag känner att eftersom deras tillvaro har förändrats så har min tillvaro också påverkats....jätte roligt ett tag men nu tycker Alban att jag borde vara mer försiktigt och återgå till mitt normala jag.

Va och hälsade på Dafina idag i Båstad, mashalla vilken fin dotter hon hade, dock skrek hon lite idag, va väldigt mammig men men...underbar att se sin bästa vänina med en liten prinsessa, kan inte förstå att vi verkligen är vuxna nu, eller vi börjar bli mer vuxna för varje dag....

NJUTA av helgen alla;) because i will

I krig och kärlek är allt tillåtet

Funderar just nu hur jag vill att denna blogg ska används, men känner att som en dakboksformat är nog det bästa!
Har känt dessa senaste dagarna, eller haft en annorlunda känsla i min kropp som gett mig mycket saker och fundera över. Känner just nu att det är dags jag börjar blir vuxen, börja ta mitt liv på allvar. Umgåss med de männsikor som ger mig något, inte bara kräver av mig. Känner jag är inte längre en ung tjej, utan nu börjar jag faktiskt bli vuxen och den jag är borde männsikor som vill umgås med mg lära sig att uppskatta och inte bara försöka uttnyttja.
Känner jag ställt upp för många, gett dem mycket av min uppmärksamhet men när det har varit jag som behövt det så har det visat sig att alla de jag försöker och stöttar varje dag, finns inte där för mig i samma ovillkorlösa vänskap kärleken som jag känner jag förtjänar av dem. Borde jag inte få det?

Nu denna vecka är tufft med jobb...Helgen får vi se vad som händer, känner just att jag inte har några krafter till något, sitta o titta på film och äta nyplockad jordgubbar som de säljer i frukttorget här i Söder, bara en kille har dem riktigt rikgt nyplockade jordgubbar:)




nu ska Alba ifall hälsa på mig idag innan jag ska börja jobba:) en person som jag vet kommer att älska mig villkorlöst, samma sätt som jag kommer att älska henne:)



RSS 2.0