back to reality now

OO gud va veckan går fort, gud vad dagarna går fort, till och med minuterna vissa gånger känns att d inte ens hinner bli en minut innan det gått över till nästa...

Tunisien, Hammamet, en fin coh trevlig stad, fina hotell haltv trevligt folk beroende på var i Hammamet. yasmine Hammamet den nyare delen måste jag rekomender mer, mycket trevligare, mer liv och känns verkligen som du är på ett turistområde. Gamla Hammamet, nej tack va där en kväll och vi återvände inte mer.
Vi hade en trevlig och skrattglad semster med hyfsat god mat med 35 graders värme varje dag. Havet var klar blått, och VARMT vatten man ville ju aldrig upp. Sjukt men wonderful.
Rekomendera att besöka Tunisien absolut om man är lite små nyfiken över ett annat land med ett helt annan mentalitet och religion, vilket jag tyckte vi kunder märka av lite här och där.

Kom hem igår vid lunchtid, har packat upp och tagit det lugnt. Njöt av en nice drink me Maja o Lana ikväll, va på uppdrag till Maja, få se hur kvällen slutar där borta!

Alba is back hos sin mosters radar, hon e stor och tjock, mashalla (arabisk ord). Hon e bara så fin så ja...inga ord att beskriva.

på måndag back 2 work, nyfiken hur Sofie mår o om hennes mage blivit stor....Bebis påväg där me....en prinssessa hoppas vi på eller hur Soffan??

Nu ska ja zzzzzzzzzzzzz

här kommer lite bilder...


äntligen...nu sticker ja!

Nu e vi färdig packade och njutit av var sin drink innan vi ska dra. Vi sticker imor kl 06.00 o är borta en hel underbar vecka, ser verkligen fram emot detta, visst jag e lite nervös om vi verkligen kommer att ha det bra o.s.v. suttit o läst massa recensioner om hotellet och om Tunisien, och aboslut har männsikor olika åsikter! tack o lov! Men skit samma, bara det är varmt, så e jag 100 % happy!

min packning blev inte så farlig, jag e nöjd! Från ca 200 skor begränsade jag mig till 4 st, (men ska försöka gömma ett par till för Alban;)) men visst e jag duktig???




Sen när ja kommer hem, väntar en ängel på mig som förmodligen glömt mig, men men får jobba på att få henne komma ihåg mig för alltid nu! Min fina söta Alba!

njut nu my wonderful fan;)

Skickar me en hälsnings SONG, Kanye West feat Keri Hilson, Knock you down

söndagar....Guds bästa dag!

Jag älskar verkligen söndag, vakna sent, god frukost med nybryggt kaffe:) Pyjamesdag fram till 14 ungefär, sen kanske vi tar en utflykt antigen till Väla eller besöker föräldrarna på söndagsmiddag, sen hem igen och byta om till pyjames igen:) Mystime brukar planeras me lite film och godiskränkande:) Söndagar, guds bästa dag verkligen!

Nu har jag 3 arbetsdagar kvar,sen SEMESTER igen....

När ja kommer hem, så har Alba oxå kommit hem från KS, lika tjock och gossig som jag lämnade henne.. Hoppas verkligen inte att KS sjukan har kommit åt henne. Men saknar henne så....

Alban sitter just nu o spelar playstation, medan jag sitter här och bara njuter av att vara ledig! Funderar kanske åka ut till Hyllinge och handla lite mat och fika på Espresso House! Få se hur lockande de låter för Alban:)

Ska nån av er till Malmö, passa på och prova på FUNBALLZ, helt sjukt skoj:) Ni hittar dem påväg mot trianglen, ån som går igenom staden:) Testa testa:)

Adios, Caio:)

http://www.youtube.com/watch?v=ryoeRGxPJWM

Nedräkningen har börjat....Hammamet here i come

Vilken skit dag, regn regn regn. Kom igen, kan vi inte få lite sol här i Sverige verkligen sol! Balkan värm, känna att att man lever och att man får känna att alla organ i kroppen fungerar som det ska i alla vädersförhållanden. hahahah

Idag ska jag och brosan ut och shoppa och umgåss lite! Det var länge sen vi va ihop och gjorde något, han har blivit så stor och manlig...så denna dagen ser jag framemot. Sen kommer mamma och pappa över ikväll, se om de kanske vill se Baksmällan, som alla pratar så mycket om.

Malmöfestivalen börjar ju snart, en dag ner till Malmö är ju ett måste! Älskar faktiskt festivaler, så mycket männsikor som rör sig på gatorna. Har ni funderat på en sak, ni som bor i HBg, har ni tänkt på var alla de människor som går längst hamnen när det är fint värder ut, var dessa människor finns annars? För så fort det är fint väder ut, så är det smock fullt ut i hamnen på hela den promenaden samt massa folk som sitter på Gröninen som grillar och har det trevligt, var finns alla dessa männniskor en sån här dag som idag, ingen sol ut och väldigt molnigt? Var finns ni?

Som sagt idag är det shopping runda, behöver lite saker inför resan;
Shorts
Bikini
nån fin topp
ny strandväska
solglassögon
o sololja
(kanske nån present till Alban, om ja hittar någon nice)

ja, lite grejer helt tänket!

Men nu ska ja jobba, ingen lång dag men men...

Bye bye butterflies....

i´m back....

Länge länge sen d va ja skrev, i know men semster har oxå med sig lite nackdelar , inte sant?

Semsterna började med att bila ner till Kosova, min fina och kära hemland där jag föddes, min familj föddes och min man föddes och levde där ända tills han blev 17 år gammal. Jag ser alltid frameot att åka ner till hans hemstad (numera vårt gemensamma hem) för att se var, hur och med vem har har vuxit upp med. Alban har en annan koppling till Kosova, än vad jag har. Han har vuxit upp där, han gick i skolan där, han har vänner kvar och större del av hans familj är kvar. Vi försöker varje år åka ut och besöka hans stad mer och mer, jag vill se var han gick i skolan, vart han jobbat, vart han lekt som liten o.s.v. Eftersom han ser vart jag är vuxen, hur jag levt en större del av mitt liv i Sverige så vet han mycket om hur mitt liv i Sverige har sett ut, där vet jag att det är viktigt både för honom och mig att jag får se hans liv i Kosova.
Men resan va underbar, stressade och väldigt varmt. Vi besökde familj och vänner, va på brölloppar vilket va så vackert att se.

om 2 veckor ligger ja i playan i Tunisen och njuter av en god drink, hoppas jag iaf!

Nu fortsätter vi med dagen....



RSS 2.0