Första ljuset brinner!!!

Se det snörar.....
1:a advent, massa snö och mys hemma! Idag hade vi sovmorgon till kl 12;) Vi ville inte upp allts, tror faktiskt vi hade kunnat sova vidare men lite farligt för nästa natt då...
Mamma o pappa va här på en snabb kaffe besök, lill killen sover lite nu innan nästa lekstund sätter igång. Idag blir det bara 2 sovstunder för att han ska kunna sova natt sen!
Funderar på en liten promenix till stan på julskyltningen, men kan inte bestämma mig! Han får nog ligga i liggkorgen, för suffleten är bättre än sittdelens....om vi går ner!
I fredags var det dags för 2:a ronden av vaccinet, och det gick mycket bättre än sist både för mammas lilla hjärta och mamman själv:) Ett litet skrik kom efter sticket men Imse vimse räddade stunden...
Han väger nu 8810g, och är 69,5 cm lång, så han har verkligen sprungit iväg från sin "kurva":) Så BVc Camilla hade inget o klaga på...nu ska vi satsa på att byta ut 2 amningsmåltider mot vanlig mat:) Så this is our mission nu....
Tänkte platta håret, fixa till mig lite så man är snygg för sin man iaf, och sen bestämma mig vad jag ska göra:)....julskyltning eller inte....
Pusss o julkram:)

Ett ljus tänds för dig min fina kille!

Igår kom ett ytterligare dåligt besked till vår fina familj, min kusin som bor i Norrköping förlorade ena tvilligbarnet, sonen. Han hade haft en infektion i blindtarmen och iochmed att de var så tidigt födda så var ju oddsen väldigt tuffa att han lilla livet skulle orkar återhämta sig. Igår natt valde Gud att ta honom tillbaka som sin ängel, hans tid här hos oss skulle vara kortvarig!
Jag kan inte förställa mig vad hon går igenom....men gud vad jag tänker på dig min fina Bone!
Andra barnet, lilla tjejen mår fint och verkar må bra....
Jag vet inte vad jag hade gjort om det hade hänt mig, igår så kunde jag inte låta Arlind vara! Satt och tänkte, om något hade hänt honom så vet ja inte hur jag hade gått vidare! Vi satt i soffan igår och myste i soffan alla tre igår, och då sa jag till Alban "fattar du att du är pappa"? Verkligen fattar du??? För vissa stunder så kan jag inte fatta att VI FAKTISKT är föräldrar till denna ljuvliga prins..Jag kan tänka mig att skaffa nästa barn rätt så tätt på om allt tillåter det, för det är så värt det verkligen:)
Idag saknar jag mig familj, jag saknar att prata med dem, att bara vara med dem!
älskar er

Ni med Spotify!

http://www.gratispremium.com/?ref=200056

babycafe next

dags för lite mys me andra bebisar..nu har vi varit inne i 2 dagar! det räcker för mig nu!!!
puss o hej

Regn regn

Regn regn...
Medan min lill fis nannar sitter jag och funderar lite på vad man ska göra efter mammaledigheten, vad vill jag göra?
Jag har alltid varit en karriärs kvinna som vill klättra och klättra, och mitt mål har ju alltid varit att jobba på Migrationsverket, men shit det är verkligen svårt att komma in där! Jag kanske ska satsa och försöka inom sociala biten kanske...måste snart kolla upp lite sakta olika möjligheter så jag inte står där sen utan något! Det kommer alltid finnas något, men jag vill ha något jag brinner för verkligen!
Jag vet att det är ett bra tag till, men jag vill börja tänka på det för att dagarna går verkligen jätte snabbt fram, han är 5 månader om 3 dagar redan!
Denna vecka ska vi förmodligen till Köpenhamn, hälsa på min morbror och gå en liten promenad i fina staden!
Igår var det Albans tur att bada, och Gud va mysigt det såg ut att han hade det med Arlind!!
vILL BARA säga hej till min fina vänner!! you know who you all are!! i love you all and miss you!!
nu ska vi mysa vidare....kram

USch...

Haft en sån busy busy vecka...hela förra veckan var upptagen med aktiviteter och lite festande!
Mån började vi babysimma, och såklart så älskar han den! Han va så trött efter så han sov i 3 timmar....hmm undra hur det blir idag när pappa A ska simma me honom:)
Vi va på babycafe, leraavtyck, vi har haft en liten fest med släkt för Arlind som va jätte  trevlig, vi har lämnat bort han för första gången till min mamma så vi kunde gå ut och festa lite! Åkte till Anja och firade hennes 25års dag med god mat o sällskap:) Mamma hade läget under kontroll....varför var jag så nervös egentligen? Fast Alban var mer nojjig av att lämna honom än vad jag var...men det kändes konstigt att inte ha honom med sig, att sitta på framsätet i bilen att inte sjunga Imse vimse....men samtidigt så behövde vi lämna han! Hela söndag så var han så glad, han kanske blev glad av att se oss på söndag morgon, för han va såååå gosig:)
Dags och förbereda sim väskan....hej så länge!
Arlind, Jag, Ines och Dalida:)

Sorry

Jag vet! bad update denna vecka men förkylningen har tagit kål på oss, många sömnlös och ledsna nätter har vi haft! Arlind har varit täppt i näsan, sen gick d över till en jobbig hosta som han har än idag så har har sovit oroligt och gärna med oss i sängen! Tror en natt att vi sov i alla delar av huset, babysitter, babygungan, vagnen, bilstolen, soffan, sängen ja kanske inte köket men ja....
Imor börjar babysimmen, så det ser jag verkligen fram emot! Han är ju inte sjuk, utan slemmet i halsen är kvar och enligt doktorn är det ingen fara!
Har precis sorterat ut ännu mer kläder från garderoben som inte passar. Sjukt mycket kläder man har handlat för en liten söt fis kille! Men denna gången har vi hunnit använda allt! Vem vet, någon fint kanske kan sparars till nästa bebis;)
Nu ska vi äta glass och mysa jag och min älskling:) Lillfisen sover...så nu är det vilostund för oss:)
ÄLSKAR DIG VÄRLDENS BÄSTA PAPPA:)
ÄLSKAR DIG MIN FINA MAN 

Förkylning

Va fan, inte nog att man inte får sova en hel natt så kommer förkylningen in nu oxå så att vi måste vakna varje timme och om vi har tur varann....Inatt var det lite bättre! Vi sov länge iaf för att vi båda var trötta:(
Jag satt och tittade på min son på morgonen när han sov på mig på bröstet...jag satt och tänkte på mitt liv innan honom, hur var jag som människa? Vad gjorde jag? vad tänkte jag? vad var min mening med att gå upp varje dag? vad gjorde jag och alban efter jobbet? jag kan ibland ärligt säga att jag minns inte hur jag va innan jag blev mamma! Vill någon påminna mig? Är jag samma person?
Jag är så oerhört tacksam för honom, han växer framför mina ögonen och snart är han 5 månader gammal! vart tar tiden vägen? minns att jag tyckte första månaden kom aldrig, och nu är vi här!
Han sitter här bredvid mig och håller min tumme och är helt fascinerad av mina fingrar och hur de rör sig:)
på söndag är det Albans första farsdag:)

Godmorgon

HEj på er!
usch, tuff helg!
Jag måste berätta att det va en fantastisk fin begravning:) fick ett fint avslut på min mormor:) Körandet upp med Arlind gick också bra! Han blev lite rastlös då och då, men det gick jätte bra! Vi har haft lite tuffa nätter med honom nu på sistione! Det är som om han inte kommer till ro, och såklart innan så bröt förkylningen upp!:( Så jag har varit uppe och vänt, burit o tröstat honom hela natten! Jag som är så trött....Alban var oxå uppe nån runda, men han skulle jobba så ja kände att det va någon jag ska göra! Samt Arlind vill inte bli tröstad av någon annan än mig nu när han e sjuk! Han sover ihopkrunkat in i min mage, som en liten nyfödd bebis:) Så idag så tar vi det lugnt, ska ut på en promenad sen så han får in frisk luft!
Vi har fått vår nya åkpåse nu, som är jätte varm och skön:)Men han kommer inte kunna ha den länge, han är ju redan så lång men men...fin är han! Så är någon intresserad och köpa den sen för en billig slant, hojta till:)
Lillfisen sover, jag äter gröt och tvättar! Sen är det vila med fisen som gäller:)
Hoppas han blir bra nu!
Jag måste bara göra ett inlägg om en fantastisk vän jag har, som jag beundra och älskar djupt!
Satt hos mamma i lördags, och efter mina svär föräldrar gått ringde det på dörren, och där står Aniara med blommor till mamma och ville beklaga sorgen! Aniara, tack tack tack! Jag är oerhört tacksam för din vänskap, är så glad för din vänskap och allt det har att erbjuda:) Du är en underbar, fin, varm, öppen, kärleksfull, pålitlig, gudomlig,ärlig och SANN vän. Tack för allt! Mamma blev rörd och glad att du tänkte på henne, det betyder mycket för henne ska du veta!

....

På begravning.....=(

springer förbi

tiden bara springer förbi....
I fredag får vi besked att min mormors cellgifts behandling avbryts pga cancern har spridit sig i hela kroppen, vilket innebär att det kommer inte dröja länge tills hon lämnar oss! Och det dröjde inte länge....på söndag kl 13 ca så ringer mamma och berättar att mormor har lämnat oss:( Jag blev så ledsen men såklart mest för mammas skull! Hon va i Norge och med mormor så det va skönt för henne tror jag att hon fick säga farväl! På fredag är det begravning!
Nu har jag inga mor eller farföräldrar kvar.....vilket gör mig väldig ledsen över att nästa gång som kommer att gå bort och som betyder mycket för en är ens föräldrar! Kan inte ens tänka mig den tanken även om det är många många år kvar...så gör det mig så ledsen!
Min fina mamma, vi tänker och älskar dig:)

RSS 2.0