Min iPhone är i tusen bitar

Ja tappade den för ett tag sen men jag klarade mig hyfsat, men på juldagen så tappade jag den verkligen så nu är hela skärmen krossat och små glass trillar av lite i taget! Måste tag i detta imor...

Arlind har 2 dagar kvar på fsk, och sen är det dags för den nya fsk i stan och UNDERBART kommer det bli, jag kan gå ner istället för att kånka han i bilen med vagn o allt varje dag:) längtar......

Och det är bara 3 dagar kvar och sen går jag på lång semester:-) några dagar i Sthlm är bokade resten får vi se!

Dags och Nanna, imor ska Hasan göra mig fin i håret ÄNTLIGEN😃😃😃😃


Buzzzzz

Buzz, Buzz jag kom med i Buzzadors kamapanj med Bonaqua- Ett svenskt kolsyrat källvatten utan kalorier med smak av Jordgubb Rabarber och kommer under en månad att testa denna nya smak!




Vår julgran

Igår fixade vi till den! Arlind låter bli att pilla på den iaf! Hans första julklapp är inhandlad men jag har inte hunnit packa in den! Så ni får en förre och sen en efter bild:)

Nu är det klart, lång semester börjar nästa fre:) hittade billiga flygbiljetter till Egypten men jag är lite osäker om man kam åka dit nu i dessa oroligheter där nere, är det någon som vet och vill dela med sig???
Vi åker till Sthlm några dagar med och myser med brorsan min innan man lämnar han själv i big city:-( you Will be
Missed Every day:)


Lucia

Det ösregnar ute och förskolan ska ändå fira Lucia ute på gården, ja fryser redan! Men vi har bestämt att vi ska dit så snart är vi iväg!
Han är en liten pepparkaksgubbe iår. Förra året var han tomte:)

Annars spökar kindtänderna här, så mat är ingen poppis just nu! Han är väldig busig och vill så gärna skälla på oss när vi skäller att han inte får göra en sak. Men han är så go o rund när man kommer hem från jobb. Ja längtar varje sekund på jobbet efter honom o kan verkligen se hans leende när ja kliver innanför dörren "mmmaaaammmmmaaaa" o slänger sig mot mig men innan han kramar mig vill han försäkra sig att jag inte ska ut mer så han skäller o pekar på min jacka o skor att jag ska ta av dem innan jag får min bamse kram:)


Jobbhelg:)

Sitter o tittar på Idol, Arlind var uppe lite extra ikväll och dansade loss till musiken:) diggade Amanda:)

Innan på kvällen så log han o mös på golvet o tittade på Simpssons, hand favvo serie:)

Hoppas alla som är lediga njuter extra av denna helgen:) avis på er alla:)


Svar

Svar till maja, som skrev o frågade om min babygunga! Jag har tyvärr sålt den när han blev ointresserad av den! Hoppas du hittar någon, jag var jätte nöjd med min! :) lycka till med din lille, och njut!



Lång vecka:)

Dagarna bara går, helgen bara sprang förbi men nu är ja ledig snart 3 helger på raken!

Brorsan har inrett lägenhet i Sthlm, så efter nyår så dra ja upp dit några dagar me Arlind:)

Vi ska även byta förskola, ojjjj många planer direkt efter nyår!
Vad ska alla göra på nyår?
Jag vill göra lite annorlunda, men ingen vill resa me mig någonstans!

Ska njuta av kvällen nu med pepparkaks Ballerina! Har ni provat?


RSS 2.0