back to reality now

OO gud va veckan går fort, gud vad dagarna går fort, till och med minuterna vissa gånger känns att d inte ens hinner bli en minut innan det gått över till nästa...

Tunisien, Hammamet, en fin coh trevlig stad, fina hotell haltv trevligt folk beroende på var i Hammamet. yasmine Hammamet den nyare delen måste jag rekomender mer, mycket trevligare, mer liv och känns verkligen som du är på ett turistområde. Gamla Hammamet, nej tack va där en kväll och vi återvände inte mer.
Vi hade en trevlig och skrattglad semster med hyfsat god mat med 35 graders värme varje dag. Havet var klar blått, och VARMT vatten man ville ju aldrig upp. Sjukt men wonderful.
Rekomendera att besöka Tunisien absolut om man är lite små nyfiken över ett annat land med ett helt annan mentalitet och religion, vilket jag tyckte vi kunder märka av lite här och där.

Kom hem igår vid lunchtid, har packat upp och tagit det lugnt. Njöt av en nice drink me Maja o Lana ikväll, va på uppdrag till Maja, få se hur kvällen slutar där borta!

Alba is back hos sin mosters radar, hon e stor och tjock, mashalla (arabisk ord). Hon e bara så fin så ja...inga ord att beskriva.

på måndag back 2 work, nyfiken hur Sofie mår o om hennes mage blivit stor....Bebis påväg där me....en prinssessa hoppas vi på eller hur Soffan??

Nu ska ja zzzzzzzzzzzzz

här kommer lite bilder...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0