Mys Molly

Vi har nog aldig varit ute i Ramlösa lika tidigt som vi var idag! Men det var så länge sen jag o Johanna träffades så vi vill utnyttja dagen till max. Så kl 10.20 satte vi oss på bussen och busen Arlind och Molly började busa för dagen!
Molly mus har blivit så söt o gosig. Hon har alltid gosat o myst med mig:) Ni ska se henne krama en och verkligen gosa....ooooo så underbart:) Men underbart dag har vi haft, god lunch, promenad i vackra vädret och mys mys med massa bus:)
Imor ska vi besöka sista förskolan som vi tittar på. Jag har hört massa bra om den med så vi får hoppas att rykten stämmer!
Jag kan nästan blir ledsen av tanken att han ska brja på förskola, fast jag vet att förskola är jätte bra för barnet där de kan lära och utvecklas på ett ehlt annat sätt som de inte kan göra hemma men ändå så känner jag en stor klump i magen. Tror det är extremt jobbigt för oss mammor än vad det är för papporna eller? Kan verkligen bröja gråta av tanken att han ska inte vara med mig på dagen....*snyft snyft*
Nu ska jag lägga mig och hoppas på att Arlind vaknar i tid imor, alltid lika spännade när vi ska iväg någonstans att han inte vaknar när jag vill utan jag får sitta och vänta på honom. Förra veckan när vi skulle besöka Duvungarna så fick vi väcka han för han hade bestämt sig för att sova länge....liknar mig väldigt där:)
Sov gott, o massa söta drömmar
Alba, teta o Arlind saknar dig:(

Kommentarer
Postat av: jetaah

Heeej, hon mår bara bra, veq po rritet hon har börjat ta tag i saker bara sådär, är nyfiken på allt, för en dag sen så pratade hon med en golv lampa här hos mamma hahah, tiden går så snabbt. Längtar tills sommaren då hon är mer stadig och gå ut och gunga och bada i havet. Ut och fika. Jag kommer också snart jobba känns det som herregud haha, jag vet hur du känner dig när Arlind ska börja dagis. det känns redan som tiden e inne för min. Nu blev det en bok....

2011-04-15 @ 13:59:28
URL: http://jetaah.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0