Kryp premiär i helgen

Haft massor o göra och just när jag trodde det skulle bli enklare med alt,så börjar Arlind kryp och såklart ska man hålla på o jaga honom så han inte slår i någonstans. Han kryper till tv bänken och vill dra sig upp åt, han vill sitta samtidigt, han vill göra allt på en gång så man får vakta han nu...Så nu är det verkligen hålla igång hela tiden.
Så nu får jag sätta han i vagnen ibland och bara ut o köra för att han ska vila lite mellan sina lekstunder. Han är verkligen en aktiv och glad liten skit:) (mammas skit)
Idag var vi och lekte lite med andra bebisar på babycafé, och imor ska vi mysa me Sara, Esma, Dalida och Ines:) Tänk så fort tiden går...Dem växer så snabbt. Snart ska man ut i parken och gunga och leka!
Nu har vi börjat leta lite resor...hade varit skönt att åka iväg o koppla av lite! Få se om vi kan hitta något...Billigt och bra:)
Dags för lite tv tittande...återkommer igen snart....
kram
( I miss you my friend, minns vår första dag i klassrummet på högskolan, då vi insåg att vi skulle gå samma klass fast vi "vetat" om varandra sen högstadiet, du vet nog vem du är)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Så go och glad han är!

Tack för tipset, ska se om jag kan hitta den boken. Hoppas allt är bra med er. Kramis

2011-01-13 @ 14:37:36
URL: http://johannanordins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0