Utan klocka

Inatt hade jag inte tillgång till någon klockan. Sjukt att man är beroende av en klocka sen jag blev mamma. Jag vet ju vilka tider jag ska ge mat, vilka tider närhet osv...Och på natten är jag extra hård med att verkligen hålla rutinerna för annars hade Arlind lätt kunnat ligga vid tutten hela natten om han fick. Men inatt hade min mobil dött, Alban hade sin på andra sidan så det var lite jobbigt och vet vad han ville när han vaknad. Men jag hade inget val, väcka Alban och fråga vad den var, och då var det matdags och klockan var 6.00. Natten kändes jätte kort av någon anledning fast jag la mig mycket tidigare än andra kvällar.
arlind har precis somnat, varit i simningen idag. Hans hand var i munnen under hela passet, nu tror jag hans tänder är pågång för han ville inte släppa mig en enda sekund. Han hatade simringen, blev jätte ledsen så det var bara att acceptera att tydligen något nytt håller på och förändras.
Imor ska våren komma, så det ser jag fram emot! Skulle hängt med Sara och Dalida till Malmö för att shoppa lite men jag tror inte Arlind är så sugen att sitta i en vagn hela dagen samt in och ut ur butikerna, han är ju en kille;) så jag hoppar den mysiga dag med tjejerna....Jag och lillkillen får hitta på något annat....
Igår hade vi gung premiär....men ojjj vad spännade det var att kolla på hur andra barnen gungade och skrattade:) Arlind var i en iaktagelse (stavas d så???) och utforsknings moment. Men han satt fint i gunga och skrattade till då och då.  Jag minns att Alba gjorde samma sak när hon var liten, att det var mycket roligare att utforska vad andra gör. Men nu ÄLSKAR HON GUNGAN!!! Min lilla busefrö:)

Kommentarer
Postat av: HANNA

Söta bilder !

2011-03-21 @ 17:07:11
URL: http://hannalovisasol.blogg.se/
Postat av: molin

Kör igång med en dagensbloggtävling på min blogg nu! Anmäl dig gärna och har chans att vinna en länkning!

http://molinsvarld.blogg.se/category/dagens-blogg.html

Kramar!

2011-03-21 @ 17:34:53
URL: http://molinsvarld.blogg.se/
Postat av: sofia

allt bra med dig?:)

2011-03-21 @ 21:43:04
URL: http://sofiajahnkes.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Vinnaren av dagens blogg finns uppe! Kika in om det blev du eller anmäl dig till den nya omgången här:

http://vadfanskajagheta.se/2011/march/tisdag-dagens-blogg-4.html#comment

2011-03-22 @ 10:14:37
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0